帮忙翻译下 谢谢

Perfectiondoesnotexist-youcanalwaysdobetterAndyoucanalwaysgrow.Itisnothardtobegoodfro... Perfection does not exist -you can always do better And you can always grow.
It is not hard to be good from time to time ,what is tough is being good every day.
To find something you xan enjoy is far better than finding something you can possess.
The tragedy of life does not lie in not reaching your goal.the tragedy lies in having no goal to reach.
Where there is an open mind ,there will always be a frontier.
jacquelinekim
Perfection does not exist -you can always do better And you can always grow.
十全十美是不存在的- 你只可以永远做得更好和不断得进步
It is not hard to be good from time to time ,what is tough is being good every day.
时不时地做好事并不难,但是要每天都做好事就很困难
To find something you can enjoy is far better than finding something you can possess.
去找到你可以享受的东西远远比找到一件你可以拥有的东西要容易的多
The tragedy of life does not lie in not reaching your goal.the tragedy lies in having no goal to reach.
生活的目的不在于没有达到目的,而是在于你没有目的
Where there is an open mind ,there will always be a frontier.
有头脑开放的地方,那里就有生活的前沿
charis086
完美并不存在,你总是可以做的更好,你可以随时进步。
这是不难好不时,什么是艰难的,是每天为善。
为了找到你克桑享受的东西远远比找到你能拥有更好的。
生活的悲剧不在于没达到你的目标.悲剧有没有目标去实现的谎言。
那里有一个开放的心态,总会有一个边界
MFan09
并不存在完美 - 你永远都可能做得更好,你永远都能成长。
偶尔做得好并不难,困难的是每天都做得好。
找到你享受的事物比找到你能拥有的事物好得多。
人生的悲剧不在于达不到目标。人生的悲剧在于没有要达到的目标。
头脑开放之处,必有前沿。
锥子的愿望
世间本无完美,但你可以在不断的改变完善中得到成长。
坚持每天取得一点进步,随着时间的推移,你并不难成为一个优秀的人。
找到自己的兴趣所在 会比自己有能力获得的 要有意义的多。
人生的悲剧并不是在于你没能实现你的理想目标,而且在于你没有人生目标去努力。
开放思想总会有枳焅阻碍。