帮忙翻译一下!!急。! 20

AvisittomyuncleIspentthewintervacationatmyhometownlastyear.Iwenttovisitmyuncleonthefo... A visit to my uncle
I spent the winter vacation at my home town last year. I went to visit my uncle on the following afternoon of my arrival, accompanied by my brother. The weather was bitterly cold. Drifts of snow were frozen up by the strong north wind. We wore fur gowns and walked closely together, but still shivered from time to time.
My uncle's house was at the other side of the hill, near the city wall. It is a shorter way to go across the hill and down straight to his door. We went by that way to his house. When we got on the top of the hill, his house was already within our sight. Then we quickened our paces, excited with a sort of passion which was very dear to us from years past. We forgot the cold already.
My uncle was still the same as I remember him. His laugh, his voice and his gesture, were all as familiar to me as if we had not parted even one day. He was still very healthy.
He treated us very kind. He asked to prepare tiff for us in spite of our protest. We said that we could eat only a little, since we had already taken much food, but his warm entreaties made us empty all the dishes.
I spent the whole afternoon with our cousins in the country. I was very happy to enjoy the fine scenery in the country, and to breathe some fresh air. When it was growing dark, we started for home. On the way back, we talked about the pleasure of the country people and the pain of the farmers.
乐乐520涵涵
希望你满意哦、

去看看我的叔叔
我花了寒假在我的家乡去年。我去看我叔叔在第二天下午我的到来,伴随着我的兄弟。天气非常寒冷。堆积的积雪被冻结了的北风。在我们的脚上毛皮长袍,走紧密地联系在一起,但仍然战栗。
我叔叔的房子在山的另一头,靠近城墙上。这是一个较短的路要走越过小山和下直走到他的门。我们从那条路上去到他的房子。当我们抵达山顶上,他的房子已经在我们眼中看为希奇。然后我们加快步伐,激动着一种激情非常疼爱我们过去多年。我们忘记了寒冷的了。
我叔叔仍然是一样,记得他。他的笑声,他的声音和他的姿势,都像通晓我好像我们从前不分离即便有一天。他还很健康。
他对我们很和蔼可亲。他问准备tiff,我们在不听我们的抗议。我们说我们可以吃的却少了,因为我们已经生了许多食物,但他温暖的诉求,使我们一直空置的菜肴。
我花了一下午的时间与我们的表弟在这个国家。我很高兴享受风景优美的国家,呼吸点新鲜空气。当它越来越晚了,我们出发回家了。回来的路上,我们讨论过的国家里,人们的快乐和痛苦的农民。

希望你满意哦、
angel332800
去看看我的叔叔

我花了寒假在我的家乡去年。我去看我叔叔在第二天下午我的到来,伴随着我的兄弟。天气非常寒冷。堆积的积雪被冻结了的北风。在我们的脚上毛皮长袍,走紧密地联系在一起,但仍然战栗。

我叔叔的房子在山的另一头,靠近城墙上。这是一个较短的路要走越过小山和下直走到他的门。我们从那条路上去到他的房子。当我们抵达山顶上,他的房子已经在我们眼中看为希奇。然后我们加快步伐,激动着一种激情非常疼爱我们过去多年。我们忘记了寒冷的了。

我叔叔仍然是一样,记得他。他的笑声,他的声音和他的姿势,都像通晓我好像我们从前不分离即便有一天。他还很健康。

他对我们很和蔼可亲。他问准备tiff,我们在不听我们的抗议。我们说我们可以吃的却少了,因为我们已经生了许多食物,但他温暖的诉求,使我们一直空置的菜肴。

我花了一下午的时间与我们的表弟在这个国家。我很高兴享受风景优美的国家,呼吸点新鲜空气。当它越来越晚了,我们出发回家了。回来的路上,我们讨论过的国家里,人们的快乐和痛苦的农民。
jwjever
看叔父
我去年冬天回家度假。到家后的第二天下午,我就在兄弟陪同下我去看叔父。天气奇冷。北风呼啸,满地的积雪成冰。我们都穿着皮袄,身体紧靠着向前赶路,却仍然不时地打颤。
我叔父家在山那边,靠近城墙。直接翻山去他家的那条路稍近,我们就走那条山道。到达山顶时,叔父的房屋已入眼帘。多年来的思念使我们激动不已,我们不禁加快了步伐,全然忘记了寒冷。
我叔父还是我记忆中的样子。他的笑声、嗓音和一举一动对于我还是那样熟悉,好象我们一天也未分开过。他身体依然结实。
他热情地招待我们,叫家人准备 tiff (什么食品?是否有打印错误?),尽管我们说不要。后来我们说我们只能吃一点点,因为我们已经在家吃了很多东西。但禁不住叔父的热情劝说,我们把所有的盘子都吃得空空的。
我与我们的堂兄弟、堂姐妹们在乡下玩了整整一个下午。乡间的美景和新鲜空气让我们非常兴奋。天黑时我们开始返回。一路上我们谈论着乡里人生活的愉快和农活的辛苦。
刚得的
去看看我的叔叔
我花了寒假在我的家乡去年。我去看我叔叔在第二天下午我的到来,伴随着我的兄弟。天气非常寒冷。堆积的积雪被冻结了的北风。在我们的脚上毛皮长袍,走紧密地联系在一起,但仍然战栗。
我叔叔的房子在山的另一头,靠近城墙上。这是一个较短的路要走越过小山和下直走到他的门。去看望