哪位英语告诉速来帮我翻译下这文章!!!!!急需 在此先谢谢了!

Fromahousekeeper'sdaughtertoasuccessfulbusinesswoman,herlifehasallthemarksofaHollywoo... From a housekeeper's daughter to a successful business woman, her life has all the marks of a Hollywood blockbuster.
It was Curtius who opened the original wax exhibition in Paris in 1770 and introduced Marie to some famous people. At only 17, she modeled the famous writer Francois Voltaire, followed by a portrait of American statesman Benjamin Franklin when he was in Paris as US ambassador. Both figures are still on display at Madame Tussaud's, London today.
Her work at Curtius successful wax exhibition led to an invitation to the court of Louis XVI and his queen. For nine years she lived at the palace of Versailles guiding the artistic education of the king's sister. Meanwhile the French Revolution was about to erupt. Aware of the political nrest,Philippe Curtius called Marie back to Paris. Marie7 s connection with the royal family made her guilty. Many were former friends at court, including her former employers, the king and queen.
riche4587
从一个家庭主妇的女儿变成一个成功的商界女强人,她的生活布满了好莱坞大片式的印记。

库尔修斯在1770年的巴黎举办了一个原创蜡像展览,并且把marie介绍给了一些著名人士(或者可以理解为捧红了marie)。当年,她年仅17岁,模仿著名作家弗朗索瓦·伏尔泰,参加了一个在巴黎,由时任美国大使本杰明·富兰克林举行的肖像画展。这个展览在伦敦的杜莎夫人蜡像馆一直延续至今。
她成功地为库尔修斯蜡像馆做了很多工作,之后,她收到了路易十三世和其往后的邀请。之后的九年,她生活在了凡尔赛宫,用来负责和指导皇帝姐妹们的艺术教育。与此同时,法国大革命爆发了。在认清了政治形式之后,飞利浦·库尔修斯召回了marie回到巴黎,Marie与皇家之间的关系让她身陷囹圄,很多她当年在宫廷里的朋友,包括她的雇员,皇帝和皇后
x532212250
从一个管家的女儿一个成功的女商人,她的生活已经完全的好莱坞大片的所有标记。
这是谁在巴黎开设库尔提乌斯原蜡展览于1770年,并介绍一些著名的人玛丽。年仅17岁,她模仿著名作家弗朗索瓦伏尔泰,由美国政治家本杰明富兰克林的肖像之后,他在巴黎的美国大使。这两个数字仍然是展示在杜莎夫人蜡像馆的,今天的伦敦。
她在库尔提乌斯成功蜡展览工作导致对路易十六和他的王后法院邀请。九年来,她住在凡尔赛指导国王的妹妹艺术教育的宫殿。与此同时,法国大革命即将爆发。意识到政治nrest,菲利普库尔提乌斯称为玛丽回到巴黎。 Marie7与王室的联系,使她有罪。许多以前的朋友在法庭上,包括她的前雇主,国王和王后,

纯手打 多给分啊
百度网友9c0c62d
从一个管家女儿到成为一个成功的女商人,她的人生印记在所有的标志好莱坞大片。
在1770年Curtius在巴黎开了原始的蜡像馆展览,并介绍一些著名的人玛丽。年仅17岁,她模仿著名作家弗朗索瓦伏尔泰,由美国政治家本杰明富兰克林的肖像之后,他在巴黎的美国大使。这两个数字仍然是展示在杜莎夫人蜡像馆的,今天的伦敦。
她在库尔提乌斯成功蜡展览工作导致对路易十六和他的王后法院邀请。九年来,她住在凡尔赛指导国王的妹妹艺术教育的宫殿。与此同时,法国大革命即将爆发。意识到政治nrest,菲利普库尔提乌斯称为玛丽回到巴黎。 Marie7与王室的联系,使她有罪。许多以前的朋友在法庭上,包括她的前雇主,国王和王后,
专业偏科
文章呢?