几道初二英语题,请高手解答。

1、下列几处括弧有一处错误,请找出,并且翻译句子。(1)It(says)that(thedangerous)to(wolves)comes(from)human.ABCD... 1、下列几处括弧有一处错误,请找出,并且翻译句子。
(1)It (says) that (the dangerous) to (wolves) comes (from) human.
A B C D
(2)(Because) it rained (heavily) so I (was late for) the class (this morning).
2、I don't know when we shall leave for Beijing?(改成简单句)
pengjigui

1、
1.) B 错,the dangerous 改为 the danger
翻译:据说,对狼的威胁来自人类。
2.) A 错,because 去掉,
翻译:由于下大雨,今天早上我迟到了。

2、I don't know when to leave for Beijing.

祝你学习进步,更上一层楼!请记得采纳,谢谢!(*^__^*)
tailuowang
知道合伙人教育行家
毕业于江西省吉安师范专科学校(井冈山大学)英语系。从事英语教学20多年,现为中学高级教师。

B--the danger
A---删除because
I don't know when to leave for Beijing.
EFUofM
is said(a)
/(a)
shall we leave for beijing?