英语高手来!! 帮忙翻译!!

[edit]IFIPTC8TheIFIPTC8istheIFIPTechnicalCommitteeonInformationSystemsinitiatedin1976... [edit] IFIP TC8

The IFIP TC8 is the IFIP Technical Committee on Information Systems initiated in 1976. This committee "aims to promote and encourage the advancement of research and practice of concepts, methods, techniques and issues related to information systems in organisations. It has established eight separate working groups".[11]

TC 8 has established nine working groups, where as WG 8.7 is closed:

* WG 8.1 Design and evaluation of information systems
* WG 8.2 The interaction of information systems and the organization
* WG 8.3 Decision Support Systems
* WG 8.4 E-Business Information Systems: Multi-disciplinary research and practice
* WG 8.5 Information Systems in Public Administration
* WG 8.6 Diffusion, transfer and implementation of information technology
* WG 8.8 Smart Cards, Technology, Applications & Methods
* WG 8.9 Enterprise Information Systems

Former and current members of IFIP TC8 include:
百度网友a002f9e
IFIP TC8是成立于1976年的关于信息系统的IFIP技术委员会。这个委员会“旨在促进和鼓励 进一步调查研究和把概念、方法、技术、以及信息系统组织相关问题投入实践。它已经成立了8个独立工作组。”[11]
TC 8 成立了9个工作组,其中WG 8.7已经关闭:
*WG 8.1 信息系统的设计与评估
*WG 8.2 信息系统与组织结构的交互
* WG 8.3 决策支持系统
* WG 8.4 电子商务信息系统:多学科的调查与实践
* WG 8.5 公共管理的信息系统
* WG 8.6 传播,传输和实现信息技术
* WG 8.8 智能卡,技术,应用和方法
* WG 8.9 企业信息系统
IFIP TC8 过去和现在的成员包括:
百度网友1b753e0
这个是说明性质的,用机器翻译就可以了
紫色之禁魔之力
太长了,手机不支持。我看大概意思应该是介绍文。
aa1300628
[编辑]发表演说TC8

在发表演说TC8是发表演说信息系统技术委员会于1976年发起的。该委员会“旨在促进和鼓励研究进展与实践概念方法,技术和相关问题的组织的信息系统。它已成立了八个独立的工作组“。[11]
训练班8设立了九个工作组,工作组在那里为8.7已经关闭:
*工作组8.1信息系统的设计与评估
*工作组8.2信息系统和组织互动
*工作组8.3决策支持系统
*工作组8.4电子商务信息系统:多学科的研究与实践
*工作组在公共管理信息系统8.5
*工作组8.6扩散,转让和信息技术的实施
*工作组8.8智能卡技术,应用及方法
* 8.9企业信息系统工作组
Former and current members of IFIP TC8 include:
请采纳谢谢!