小学二年级英语作业

要求用英语说一段话,适合二年级学生的一段话。... 要求用英语说一段话,适合二年级学生的一段话。 展开
百度网友02cb8ee
A:Good morning!早上好
B:Good moring!早上好
A:Nice to meet you!很高兴见到你
B:Nice to meet you,too!也很高兴见到你
A:l must go to school我必须去上学了
B:And ,l must go to work.嗯,我必须去工作了
A:see you tomorrow!Bye!明天见!
B:Ok,bye!好的,再见!
还有一篇哦!(作文)
I have a warm family.There are three people in my family.They are my father, my mother and I. I am a happy girl(boy). I have many hobbies, like reading, singing ,(dancing), playing basketball. My dream is to be a doctor, because I think doctor is a great job. I want to help people.
I am a lucky girl. My parents love me very much, I love them too. My family is a happiness garden!

我有一个温暖的家。他是我的父亲,我的母亲和一,我是一个快乐的女孩(男孩) 。我有很多爱好,喜欢阅读,歌唱 ,打篮球。我的梦想是成为一名医生,因为我觉得医生是一个伟大的工作。我想帮助人。
我是一个幸运的女孩(男孩)。我的父母爱我十分,我爱他们。我的家庭是一个幸福的花园!
百度网友7390ecc7c12
A:hello.你好。
B:hi.你好。
A:How are you?你怎么样?
B:I'm fine,thanks.And you?我好的,谢谢。你呢?
A:Fine.Thank you.好谢谢你。
寶珼の夣鄉
I love my family very much.Because my mother always give me something delicious.And my father always take me to the park.