速求高手帮忙写英语作文!!

通过这次讨论,一些同学赞成,他们认为太空探险能够使我们获得更多的新的知识,我们能够更好的认识宇宙,从太空取得新资源。也可能扩大我们生活的空间。当然,也有人反对,他们认为那... 通过这次讨论,一些同学赞成,他们认为太空探险能够使我们获得更多的新的知识,我们能够更好的认识宇宙,从太空取得新资源。也可能扩大我们生活的空间。
当然,也有人反对,他们认为那样会许多的钱,宇港元的安全会有问题。
我认为,太空探险是非常有意义的,能够提高我们知识,使我们更加了解人类的生存空间。

翻译过来就对了 速度速度 10点15之前写来的会加分的!
YIDIELIMAI
Through this discussion, some classmates are in favor of space exploration, they think that we may gain more new knowledge, we can understand the universe better,we will obtain the new resources from space . It may also extend our living space.
Of course, some have oppositions, they think that would cost too much money, the safe of astronaut will be a problem.
In my opinion , space exploration is very significant, which will improve our knowledge and make us know more about human living space.

加分啊兄弟