一个外贸询盘的翻译,本人看不懂,请高人帮忙翻译??

Dearsir/mamAdviceLeadtime,YourbestpriceCIFMumbai,yourstandardpackinginformationPILLOW... Dear sir/mam

Advice Lead time, Your best price CIF Mumbai, your standard packing information

PILLOWS
Quality: 20 x 20 / 60 x 60 – 150 GSM
- duble side
- dimension: 40-50 cm
- antialergical inside
- quantity: 7.000, 10.000, 15.000 pcs

KITCHEN APRON and KITCHEN GLOVE (Inside Poly filling)

Quality: 20 x 20 / 60 x 60 – 150 GSM
- printing integral, just like the picture
- quantity 7.000, 15.000, 30.000, 50.000 pcs

BAGS:

Offer me a good price for following item:-
Size: 38 x 42 cm
Handle: 2 x 35 cm – 2 handle
- printing integral, just like a picture bellow
- quantity 10.000, 20.000, 30.000 pcs

(vinita on dhawal PC)

Best Regards,

Dhawal Yogendra

M/s Far East Promotions
Merchant Exporters of Promotional Textiles
百度网友deb8f4c
亲爱的先生/女士

建议交货期,你最好的到岸价格孟买,你的标准包装信息

枕头
质量:20乘以20 / 60×60 - 15 GSM
——对侧
四、五十厘米,尺寸:
- antialergical内
-数量:7.000,一万,支付1.5万个人电脑

厨房围裙和厨房手套(内部多边形填充)

质量:20乘以20 / 60×60 - 15 GSM
-印刷整体,就像这幅画
7.000——数量,地理位置,支付1.5万,连接器用50000个人电脑

袋:

给我一个好价钱为下列事项:-
大小:38 x 42厘米
处理:2×35厘米- 2句柄
-印刷积分、像照片一样惨叫
- 20.000,地理位置,一万数量的计算机

(vinita在dhawal PC)

问候,

Dhawal Yogendra

米/秒远东促销活动
商人出口商宣传纺织品
上海孚盟软件有限公司_
慧新外贸软件
慧新软件-10年专注外贸客户开发软件研发应用
参考一楼回答.