求英文翻译。。谢谢!!

IamatinyangelI'msmallerthanyourthumb:IliveinpeoplespocketsThat'swhereIhavemyfun.Idon'... I am a tinyangel
I'm smaller than your thumb:
I liveinpeoples pockets
That's where I havemyfun.
I don't suppose you've seen me,
I'm too tiny to detect:
Though I'm with you all the time,
I doubt we've ever met.
Before I was anAngel....
I was a fairyina flower;
God, himself, hand-picked me,
& gave meAngelpower.
Now God has many Angels
That He trainsinangelpools:
We become His eyes, & ears, & hands
We become His speacials tools.
And because God is so busy,
With way too much to do;
He said thatmyassignment
Is to keep close watch on you.
When He tucked meinyourPocket
He blessed you withAngelcare;
then told me to never leave you,
& I vowed always to be there.
攻击派
我是一个小天使
我比你的拇指小:
我住在人们的口袋里
这就是我的乐趣。
我不认为你见过我,
我太小不容易被发现:
但我总和你在一起,
我怀疑我们是否见过。
当我以前还是一个天使的时候....
我是一枝美丽奇妙的花朵;
上帝用自己的手选了我,
还给了我天使的力量。
现在,上帝有许多天使
像一个天使的池塘一般:
我们变成他的眼睛,和耳朵,手及
我们成为他特别的工具。
而且因为上帝是这么忙,
有了太多的事;
他说,我的任务就是
要密切注视你。
当他把我放在你的口袋里
他也给了你天使的关怀;
然后叫我永不离开你
与我发誓一直在你身边。

参考资料: 手工翻译

樱亭樱
我是一个袖珍的天使 甚至比你的拇指还要小 我住在人们的口袋里 那是我的快乐所在 我不希冀你会看到我 因为我实在小的难以察觉 虽然我一直与你在一起 不过我却怀疑我们是否曾见过 做天使之前我是一株仙人掌 上帝亲手拾起了我 赋予我天使之力 现在上帝拥有很多用制天使工具训练出来的天使 我们成为上帝的眼睛 耳朵和手 我们成为他的特殊工具 因为上帝太忙了 有太多的事情要处理 他说守护着你是我的任务 当他潜入你的口袋 他会赐予你一名守护天使 然后他告诉已经成为你的守护天使的我永远不要离开你 我发誓会永远陪着你