英语高手麻烦翻译下, 考试啊,一定得对。

Guangzhouisnowadynamicmoderncityaftermorethanthreedecadesofdevelopinganexport-oriente... Guangzhou is now a dynamic modern city after more than three decades of developing an export-oriented economy.
Still, scattered in lanes and streets, many cultural relics in the city remind passers-by of the city's history stretching back 2,300 years.
Ancient temples, palaces or tombs, unearthed relics and even a section of the ruins of 11-layer paved roads with a history of more than 1,000 years, silently tell of the waxing and waning of the city.
迟元y0
经过三十多年的外向型经济许发展,广州现在已是一个动态的现代城市。尽管如此,分布在车道、街头的许多文物无时无刻不在提醒着过路的人们:这是一座沉淀了2300多年历史的城市。古寺庙、宫殿或陵墓,出土文物、甚至是那历经千年之久的铺设着11层老路的路的截面,都在静静地诉说着这座城市的兴衰。
我是弹药专家
广州现在是一个动态的现代城市超过三十年后的发展外向型经济。

尽管如此,分布在车道,街道,许多文物的城市提醒行人这座城市的历史算算已经两千三百年。

古寺、宫殿、或的陵墓、出土文物,甚至一段的废墟上历史道路铺设11-layer一千多年的悄悄告诉隐现回溯这座城市。