请帮忙解答几道高中英语题 O(∩_∩)O谢谢

1.Inthefairytale,thecruelqueen___aspellonthebeautifulprincessand___herdog.Aput,turned... 1.In the fairy tale,the cruel queen ___a spell on the beautiful princess and___ her dog.
A put ,turned B put , made C gave,changed D gave, became

2. His classes are very ___ and interesting .So we call his class a___ Tv program
A lovely ,alive B lovely , live C lively ,live D lively ,alive

3.After answering the policeman's questions ,he was allowed to ___ .
A turn away B turn up C turn on D turn in
拱曾DS
A C A
1. put a spell on意为“在某人(或物)上施咒语”,trun有“使变为”之意,故选A
2. lovely是“可爱的”,lively是“活泼的”,alive是“活着的”,live是“直播的”,根据句意应选C
3. turn away意为“走开,转身离去”,而turn up意为“调高音量”,turn on意为“打开(电器)”,turn in意为"进入,上交",故选择A
第47个浪人
1.B put , made
2.C lively ,live
3.B turn up
caojilin
第一题没上下文,不知道,但好像选C
第二题,C吧lively 充满活力的
第三题A警察让他转过去
相信哥
sheep94lion
第一题不会
第二题我觉得选b lively指活跃的 live 直播的
第三题也不会
小甜心yt
第一题选A
第二题选C
第三题选A