Where's My Love 歌曲中文歌词

oppoleo
这歌有好多版本的·也不知道你说的是谁唱的的·看下是不是这首
where is my love---- caroline
http://mp3.baidu.com/m?tn=baidump3&ct=134217728&lm=-1&word=where%20is%20my%20love%20caroline&t=2
Where is my love? the one for me
我的爱在何方?那份只属于我的
Somewhere too far not close enough for me to see
在远方的某地,远的让我无法看见
Where is my love? who could you be
我的爱在何方?你会是谁
Someone I knew but let slip through while dreaming of you
是我熟悉的某人却只在梦中擦肩
Oh love oh love come to me
哦爱 哦爱 快来吧
Where is my love? give me a clue
我的爱在何方?给我个提示
Give me a time, show me a place I might find you
给我个时间,地点,我也许会找到你
Where is my love? Don’t hide from me
我的爱在何方?别在隐藏
I’ll be good to you I will honestly
我会悉心呵护坦诚相待
Oh love oh love come to me
哦爱 哦爱 快来吧
Where is my love? the one for me
我的爱在何方?那份只属于我的
Somewhere too far not close enough for me to see
在远方的某地,远的让我无法看见
Where is my love? And now I see
我的爱在何方?现在我终于明白
Hoping someday you’ll bring the lovely ending
希望有天你会带来甜美的结局
Oh love oh love come to me
哦爱 哦爱 快来吧
Oh love oh love come to me
哦爱 哦爱 快来吧
匿名用户
我的爱情(爱人)在哪里?
某个地方对我来说太遥远了,我无法看到.

我的爱情(爱人)在哪里?谁会是你?
某一个我认识的,仅仅是在梦里和你的故事.
OH,爱情(爱人),OH,爱情(爱人),快向我走来.

我的爱情(爱人)在哪里?给我一个线索,给我一点时间,告诉我一个可以找到你的地方.
我的爱情(爱人)在哪里?不要躲着我,我会真诚的爱你.
OH,爱情(爱人),OH,爱情(爱人),快向我走来.

我的爱情(爱人)在哪里?
某个地方对我来说太遥远了,我无法看到.
我的爱情(爱人)在哪里?我现在看到了
希望某一天你能带给我幸福的结局.
OH,爱情(爱人),OH,爱情(爱人),快向我走来.