帮忙翻译一下,每句都要翻译到,谢谢

AdaytoplaySomedaysagp,millionsofkidsturnedontheirtelevisionstowatchtheNicklodeonchann... A day to play
Some days agp,millions of kids turned on their televisions to watch the Nicklodeon channel,only to find that their favorite shows went off the air.Instead,a message on TV told them that it was the Worldwide Day of Play.Instead of watching TV that day,the message encouraged kids to get active.So,many kids took their skateboards,jump ropes or footballs,and went outside to play.This was the seventh year in a row that the special Nickelodeon event took place.
The network and its website went off the air form 12 to 3 pm."It's all about encouraging kids to go outside and play,"says Jean Margaret Smith,a worker at Nickelodeon.
The whole day,children were all smiling when they played basketball,tried a rock-climbing wall ane did other sports.Allthe cool activities offered many things kids can do instead of watching TV,lick riding a bick,learning something new or even just walking to a firend's house.
Kids in all 50 states and in 10 countries took part in this year's Worldwide Day of Play.
ninan0901
游玩的一天
前几天,数百万的孩子们打开他们的电视观看 Nicklodeon通道,才发现自己喜欢的节目去已经停止播放.取代而之的,有一条消息在电视上告诉他们,这是全球游玩日。与其这一天看电视,该消息促使孩子活跃.所以,很多孩子拿著滑板,跳绳或足球,去外面玩耍.这是连续第七年Nicklodeon举办的特别的活动。
其网站和网络停止播放与显示从12至下午3时。
一名在Nickeldeon 工作的工人 Jean Margrret Smith 说:“这是关於鼓励孩子出去玩“
一整天,孩子们都笑著的时候,他们打篮球,尝试了攀岩和做其他的运动.所有很酷的活动提供孩子可以做很多事情,而不是看电视,像骑脚踏车,学习新的东西,甚至只是走到朋友家住的地方。
孩子们在所有50个州和10个国家参加了今年的全球玩耍日。

参考资料: 我自己

玩耍日
几天前,数百万儿童打开电视看XX频道,却只发现他们最喜欢的节目没了,取而代之的是一则信息,告诉他们那天是世界玩耍日,而不是看电视。这则信息鼓励孩子们免得活泼。所以,孩子们拿着他们的滑板,跳绳,足球,出去玩。这是XX频道开播以来第七次这样做。它的网站从12点到3点暂停。“都是为了让孩子们出去玩,”JEAN MARGARET SMITH说,xx的工作人员说。
那整天,孩子们都在笑,当他们打篮球时,攀岩很累时,或者干别的事情。
匿名用户
玩的一天
日前,无数孩子在电视上观看Nicklodeon频道,才发现自己喜爱的节目停播了.而是在电视上看到的消息告诉他们那一天是全球玩耍日.与其看电视,该消息鼓励孩子变活跃,所以,许多孩子拿着滑板,跳绳或足球,去外面玩.这是连续第七年Nickelodeon举办的特别节目.其网站和网络从12点到下午3点停止播放节目.“这是关于鼓励孩子出去玩"Nickelodeon工作人员玛格丽特史密斯说。一整天,孩子们都笑着当他们打篮球,尝试了攀岩墙和在做其他活动.所有的精彩活动提供很多东西给孩子们做.骑自行车,学习新的东西,甚至只是走去朋友的家。在所有50个州和10个国家的儿童都参加了今年的全球玩耍日.