求英语高手给翻译一下这段话!!!急!!!!!

Inwalksthesethreegirlsinnothingbutbathingsuits.I'minthethirdcheck-outslot,withmybackt... In walks these three girls in nothing but bathing suits. I'm in the third check-out slot, with my back to the door, so I don't see them until they're over by the bread. The one that caught my eye first was the one in the plaid green two-piece. She was a chunky kid, with a good tan and a sweet broad soft-looking can with those two crescents of white just under it, where the sun never seems to hit, at the top of the backs of her legs. I stood there with my hand on a box of HiHo crackers trying to remember if I rang it up or not. I ring it up again and the customer starts giving me hell. She's one of these cash-register-watchers, a witch about fifty with rouge on her cheekbones and no eyebrows, and I knowit made her day to trip me up. She'd been watching cash registers forty years and probably never seen a mistake before.
或者概述一下啥意思也行。。。拜托了。。。。
匿名用户
走在这里的三个女孩子只穿着游泳衣。我在第三个出口,背对着门,所以直到她们走过卖面包的地方的时候我才看见她们。首先抓住我眼球的那个女生穿着绿格子的两件套的泳装。她是个矮矮胖胖的孩子,有着被太阳晒成的良好的古铜色的皮肤和漂亮宽阔的看上去柔软的臀部,臀部下面有两块因为阳光晒不到而形成的白色月牙状的印记。我站在那里,手里拿着一盒Hiho薄脆饼干,试图回忆我有没有把它压碎。我再一次挤压了它,然后一个顾客开始向我怒目而视并且咒骂我。她是这些收银员的一员,一个大概五十岁的脸上抹着胭脂,没有眉毛的老巫婆,而且我知道她整天找我麻烦。她当了四十年的收银员并且可能从来没有犯过错误。
淡淡然2o13丶
走在这三个女孩除了泳衣。我在第三退房槽,背对着门,所以我没有看到他们,直到他们面包。吸引我的目光第一次是在一件绿色花格子。她是一个矮矮胖胖的孩子,一个好的棕褐色和甜蜜的广泛软寻找可以与白这两个新月刚下,那里的太阳似乎从来没有击中,在她的腿后面的顶部。我站在那里,一盒饼干,试图记住我的手Hiho如果我按响它或不。我的戒指了,客户开始给我地狱。她是一个收银机的观察家,女巫胭脂颧骨没有眉毛五十,和我知道她每天我绊倒。她一直看着收银机四十年几乎没有犯过错。
鬼魅luma
在走这三个女孩除了泳衣。我在第三检测槽,跟我回门口,所以我不认为他们直到他们的面包。引起了我的注意的首先是在格子绿色两件套。她是一个矮胖的孩子,有一个很好的晒黑,一个甜蜜的广泛soft-looking可以与两个新月的白色不到它,太阳似乎从未触及的地方,顶部的支持她的腿。我用手站在那里一盒HiHo饼干要记得我