–Where is Tom? --He _______ the USA. He _______ back in two months.A. has gone to; comes&...

–WhereisTom?--He_______theUSA.He_______backintwomonths.A.hasgoneto;comesB.hasbeento;w... –Where is Tom? --He _______ the USA. He _______ back in two months.A. has gone to; comes B. has been to; will beC. has been to; comes D. has gone to; will be 展开
潜翰池rh
D

试题分析:句意:--汤姆在哪?--他去美国了。他将会在两个月后回来。固定表达,表示到某地去了,英语为,have/has gone to+地点名词,have/has been to表示曾经去过某地,此句表达到美国去了,排除B和C,由第二空中的in two months两个月以后,用于一般将来时,排除A,故选D。