请高手翻译

计算机及英语水平计算机1级,熟悉基本计算机操作,灵活运用各类办公软件,有较强的文字处理能力:对Office,Word,Excel等办公软件操作熟练。英语,大学英语四级,新... 计算机及英语水平
计算机1级,熟悉基本计算机操作,灵活运用各类办公软件,有较强的文字处理能力:对Office,Word,Excel等办公软件操作熟练。
英语,大学英语四级,新加坡南洋理工英文培训合格证书
工作经历
2007年9月至今在新加坡航空公司工作,具备一线工作经验、熟悉基层工作流程,能够为基层服务。参与维修:A300,A319,A320, A330,A340 (400,500),B747, B777 (200,200ER,300,300ER),"A","C","HMV" 等不同等级的维修及维护,如:新航,日本航空,大韩航空,越南航空,意大利航空,文莱航空,新加坡虎航,胜安航空,印度航空,加拿大航空,美国西北航空,长城航空,迪拜国王机,海地国王机等
百度网友4f7bc63
英语:
Computer and English Level,
familiar with basic computer operation, flexible use of various office software, there is a strong word processing ability: The Office, Word, Excel and other office software proficiency.
English, CETLevel4, Nanyang Technological Certificate in English training
experience
so far in September 2007, Singapore Airlines, with front-line work experience, familiar with the basic work processes, to basic services. Involved in maintenance: A300, A319, A320, A330, A340 (400,500), B747, B777 (200,200 ER, 300,300 ER), "A", "C", "HMV" such as different levels of repair and maintenance, such as: Singapore Airlines , Japan Airlines, Korean Air, Vietnam Airlines, Alitalia, Brunei Airlines, Singapore Tiger Airways, Silk Air, Air India, Air Canada, Northwest Airlines, Great Wall Airlines, Dubai king machine, Haiti and others