能推荐些2011年比较好听的英文歌吗?

哪位手上有2011年最新的好听的英文歌2010年的也行!谢谢了!... 哪位手上有2011年最新的好听的英文歌 2010年的也行!
谢谢了!
leshihappy
what the hell---艾薇儿
mine---taylor swift
love the way you lie --rihanna&eminem
every where i go --katharine
just the way you are--bruno mars
raise your glass--pinkl
only girl--rihanna
if i die young--the band perry
cold sa ice--sarah connor
teenage dream --katy perry
tik tok -ke$ha
we R who we R--ke$ha
miss you too much --sarah connor
sparks fly--taylor swift
賴婷婷
LOVE THE WAY YOU LEAVE
钺雅韵03M
hold my hand
what's my name
broken arrow
firework
lullabye
who's the chick
please don't go
more
where is your love
mr.lonly
poison
last flowers
milk
T1ffan1y
1、N-N-N-NVEA BABY KE$HA
2、LOVE THE WAY YOU LIE RIHANNA
3、MORNING 卫兰
4、some one tell my heart
5、why would I ever Sam watters
6、burning out TATA young
7、The saltwaterroom OWL city
8、holiday Green day
9、DJ GOT US FALLIN IN LOVE USHER
10、CRY ON MY SHOULDER BONNIE RAITT
11、WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER END GREEN DAY
12、mirror mirror M2M
13、I WANTED YOU
14、the magic key
15、scarborough fair(超好听)
16、WHEN you told me you loved me JESSICA
17、sorry that I loved you
18、run devil run KE$HA (听这个人的版本吧 比少女时代好听)
19、NOTHING IN THE WORLD 原子少女猫
20、sleepless night NORAH JONES
21、FUCK YOU ALL(超high)
唯爱丶看雨1d5e1a
http://tieba.baidu.com/f?kz=947924431

这些都是我喜欢的 觉得好听的话 顶下吧
匿名用户
latin girl