帮我翻译成英文一下,不要机器翻译的谢谢啦谢谢啦

帮我翻译成英文一下,不要机器翻译的谢谢啦谢谢啦社会的竞争,决不仅仅是知识和技能的较量,更多的是意志、心态和做人的比拼。由于历史传统、社会文化背景的不同,中西方教育观念存在... 帮我翻译成英文一下,不要机器翻译的谢谢啦谢谢啦社会的竞争,决不仅仅是知识和技能的较量,更多的是意志、心态和做人的比拼。由于历史传统、社会文化背景的不同,中西方教育观念存在较大的差异。而在中西教育的差异中,课堂文化的差异也是较为突出的。 展开
qiustanley
Competition in our society is not only about knowledge and skills, it is more about our will, our mindset and people skills. Due to different history, traditions and culture, there are large differences on concepts of education between the West and the East, among which different classroom cultures stand out especially.
追问
亲可以读一下嘛😁
追答
当然可以,但是怎么把音频给你?