英语脑筋急转弯有哪些?

教育界小达人

英语脑筋急转弯有:

1、Why did the boy make his dog sit in the sun?(男孩为什么让他的狗坐在阳光下?)
He wants to have a hot dog.(他想要一条热狗。)

2、Will liars be honest after they die?(骗子死了之后会诚实吗?)No, they won't. They lie still after they die.(不会,他们依旧撒谎。)Tips: lie still 有“躺着不动”和“依旧撒谎”的意思。

3、What always goes up and never goes down?(什么东西只升不降?)Your age.(你的年龄)。可以可以,我竟然被我的年龄秀了智商!

4、What will you break once you say it?(什么东西一说出来就打破?)Silence.(沉默)

5、Why can a bride hide nothing?(为什么新娘子什么也藏不住?)Because someone will give her away.(因为有人会揭发她。)