求正确翻译

TheVHSICHardwareDescriptionLanguageisanindustrystandardlanguageusedtodescribehardware... The VHSIC Hardware Description Language is an industry standard language used to describe hardware from the abstract to the concrete level. VHDL resulted from work done in the ’70s and early ’80s by the U.S. Department of Defense. Its roots are in the ADA language, as will be seen by the overall structure of VHDL as well as other VHDL statements.
VHDL usage has risen rapidly since its inception and is used by literally tens of thousands of engineers around the globe to create sophisticated electronic products. This chapter will start the process of easing the reader into the complexities of VHDL. VHDL is a powerful language with numerous language constructs that are capable of describing very complex behavior. Learning all the features of VHDL is not a simple task. Complex features will be introduced in a simple form and then more complex usage will be described.
林捷侨
最佳答案: 这硬件描述语言是一种行业标准语言用来描述硬件,从抽象的具体的水平。硬件描述语言是所做的工作在70年代和80年代早期的美国国防部的。其根源是ADA语言。会看到硬件描述语言的总体结构以及其他硬件描述语言的声明。
硬件描述语言使用有了迅速增长自成立以来,被随便成千上万的工程师,以生成复杂的世界各地的电子产品。本章将启动这个过程缓解读者复杂的地位和作用。硬件描述语言是一个功能强大的语言与众多的语言构建的,能描述非常复杂的行为。学习所有功能的硬件描述语言不是一项简单的任务。复杂的特性将会被引入一个简单的表格,然后更复杂的使用会被描述。
渺宝微渺
这VHSIC硬件描述语言是一种行业标准语言用来描述硬件,从抽象的具体的水平。硬件描述语言(VHDL)是所做的工作在70年代和80年代早期的美国国防部的。其根源是ADA语言。会看到硬件描述语言(VHDL)的总体结构以及其他硬件描述语言(VHDL)的声明。
硬件描述语言(VHDL)使用有了迅速增长自成立以来,被随便成千上万的工程师,以生成复杂的世界各地的电子产品。本章将启动这个过程缓解读者复杂的地位和作用。硬件描述语言(VHDL)是一个功能强大的语言与众多的语言构建的,能描述非常复杂的行为。学习所有功能的硬件描述语言(VHDL)不是一项简单的任务。复杂的特性将会被引入一个简单的表格,然后更复杂的使用会被描述。