求翻译!!!!

Nowadays,somestudentswouldnotliketoliveinadorm.Instead,theyrenthousesoutsidetheschool... Nowadays, some students would not like to live in a dorm. Instead, they rent houses outside the school. There are advantages for both. Living in a dorm can increase friendship and cooperation between classmates. And of cause it is safer. A dorm is more like a society, which enables students to learn to adapt to each other, thus preparing for the social life later. As for renting houses to live alone, it’s better for study as you can feel free in your own room without being interrupted by others. As a result, you can have more time and devote yourself to studying whole-heartedly. But there may appear some safety problems as you live outside of the school.
Anyhow, as a student, I prefer living in a dorm.
YIDIELIMAI
Nowadays, some students would not like to live in a dorm.
如今,一些学生不喜欢住在宿舍。

Instead, they rent houses outside the school.
相反,他们在学校外租房。

There are advantages for both.
住在宿舍有两个好处。

Living in a dorm can increase friendship and cooperation between classmates.
住在宿舍可以增加同学之间的友谊和合作。

And of cause it is safer.
当然它也更安全。

A dorm is more like a society, which enables students to learn to adapt to each other, thus preparing for the social life later.
宿舍更像一个社会,能使学生学会适应对方,这样为今后的社会生活做准备。

As for renting houses to live alone, it’s better for study as you can feel free in your own room without being interrupted by others.
至于租房屋独处,好的方面就是,您在自己的房间里可放心地学习而不会被别人打扰。

As a result, you can have more time and devote yourself to studying whole-heartedly.
因此,你可以有更多的时间,能全身心地投入到学习。

But there may appear some safety problems as you live outside of the school.
但是因为你住在学校外,或许会出现一些安全问题,。

Anyhow, as a student, I prefer living in a dorm.
总之,作为一个学生,我还是喜欢住在宿舍。
黄呼呼
如今的学生都不太住在学校提供的宿舍,而选择在校外租房居住。两种方式都有各自的好处。住在学校宿舍可以增进同学间的友情和协作,而且无疑更为安全。宿舍就是一个小型社会,让学生们学会如何彼此适应,从而为以后的社会生活做准备。而在校外租房过的是单人生活,在自己的小空间里,没有他人的打扰,感觉会很自在,对学习有好处,也因此能有更多的时间全心全意的学习。但租房也容易产生一些安全问题。
总之,作为一个学生,我更支持住在学校宿舍里。

恩恩,恕我多嘴一句,如果是写议论文讨论双方的利弊,你应该在一开始就明确自己的观点,然后把笔墨放在宣扬己方的利和彼方的弊上,像原文这样的结构并不太严谨。当然,这个你要的是翻译啦。
TX19870820
如今,一些学生不喜欢住在宿舍。相反,他们租房在学校。有优势两者兼备。住在宿舍可以增加同学之间的友谊和合作。因此它是安全的。宿舍更像一个社会,使学生学会适应对方,因此准备社会生活之后。至于房屋租赁独处,最好,您大可放心研究在自己的房间而没被打断别人。因此,你可以有更多的时间和全身心地投入到学习全心全意地去做。但是或许出现一些安全问题,因为你住在学校。总之,作为一个学生,我还是喜欢住在宿舍。
浅沫Yierl
现在,有些学生不喜欢住在一个宿舍。相反,他们在学校外面租的房子。有两个好处。一个住在宿舍生活可以增加同学之间的友谊与合作。而且它是安全的原因。宿舍就像一个社会,使学生学会相互适应,从而为以后的社会生活准备更多。至于租房独居,这对更好地学习,你可以感受到不被别人打断你自己的屋子自由。因此,你可以有更多的时间和全身心地学习全心全意。但有可能会出现一些安全问题,因为你住在校外。
总之,作为一名学生,我宁愿生活在一个宿舍。
yunqing54
如今,一些学生不喜欢住在宿舍。相反,他们租房在学校。有优势两者兼备。住在宿舍可以增加同学之间的友谊和合作。因此它是安全的。宿舍更像一个社会,使学生学会适应对方,因此准备社会生活之后。至于房屋租赁独处,最好,您大可放心研究在自己的房间而没被打断别人。作为一个结果