英语选择题?

()21.?Howlonghashebeenaway。?_______.A.TwohoursbeforeB.SincetwohoursC.Fortwohours()22.... ( )21.?How long has he been away。
?_______. A. Two hours before B. Since two hours C.For two hours
( )22. Here is my ruler. I ______ it ten minutes ago.
A. looked for B. have looked for C. found D. have found
( )23. ?Have you finished your homework yet?
No, I’ll finish it in ____ ten minutes. A. another B. other C. more D. some
( )24. I went to see Tom and Bob yesterday, but_____ was at home.
A. both B. none C. neither D. all
( )25. ___ of the students in our class is 67, and ____ of them like playing soccer.
A. The number of; first third B. The number of; one third
C. A number of; half D. A number of; three quarters
zxc676995
1.C.how long的回答是for引导
2.C.没有完成时的标志,不能用完成时,再说用完成时也说不通,故用过去式。
3.A.another ten minites=ten more minites
4.C.niether 表示两者都不
5.B.the number of 是……的数量,后加单数;one third是三分之一的意思,固定搭配
望有帮助
百度网友bb285ff
B A B C D
飘123456789abc
楼上的乱说,答案是cbacb
innovative2011
21. C
22 C
23 D
24 B
25 应该C D 里的一个
御菱
B、A、A、C、B
ijijiilo
C C A C 25.B