英语翻译中文 5

Ifinallyunderstandwhatitislikenamelesspower,wanttonear,assunflowerschasingsunshine,se... I finally understand what it is like nameless power, want to near, as sunflowers chasing sunshine, seabirds sentimentally attached to the sea, only has heart shares this like it, truly feel the existence is a very significant thing
(本
mengziyao
I finally understand what it is like nameless power,
我终于懂得什么是不可言说的力量,
want to near,
(那是)渴望接近,
as sunflowers chasing sunshine,
就像向日葵孜孜地追逐着太阳。
seabirds sentimentally attached to the sea,
就像多情的海鸟流淌着大海的血液。
only has heart shares this like it,
只有用心感受这份渴望,
truly feel the existence is a very significant thing
我们才能真切感知到自己有意义的存在。

I finally understand what it is like nameless power, want to near, as sunflowers chasing sunshine, seabirds sentimentally attached to the sea, only has heart shares this like it, truly feel the existence is a very significant thing.
我终于懂得什么是不可言说的力量,那是渴望接近,就像向日葵孜孜地追逐着太阳。就像多情的海鸟流淌着大海的血液。只有用心感受这份渴望,我们才能真切感知到自己有意义的存在。

参考资料: 自己想的,希望对你有帮助!

上海辞书出版社
匿名用户
我终于明白了什么就像无名的力量,要近前来,向日葵追逐阳光,海鸟眷恋着海洋,只有喜欢它,心分享这真正感受到了存在是一件很有意义的事情
hsluoyz
我终于明白,这就像一种无名的力量,想要去接近。就像葵花追逐着太阳,海鸟亲吻着大海,只有心才能感受这一切。我真切地发现了生命的意义
4swang
我最终明白这是什么,就像不可名状的力量,想要靠近,就像向日葵追逐阳光,海鸟深情的与海联系在了一起,只有当心像它学会分享这,真实的感受生存是一件非常重大的事情。
百度网友8b04658
我最终明白了什么就像未名的力量,想聆听,就如向日葵追逐阳光,海鸟多情地归于大海,只有当心灵共享此类感觉,才能真实的感觉到,存在,是非常重要的事情。
怪咖青年不言弃