帮忙翻译一段话

Third,lendahelpinghand.Whenyourfriendshavesomeproblems,somesimplegesturesisenough,lik... Third, lend a helping hand. When your friends have some problems, some simple gestures is enough, like helping your friends carry a load or holding a door for them go a long way.
Fourth, respect your friends. The world is full of differences, but we are different from others like a logion ‘Whether you liken yourself to a towering tree or a blade of grass, whether you think you are a high mountain or a small stone, you represent a state of nature that has its own reason of existence.’ So respect your friends is important.
Fifth, don’t lose your temper. Quick to lose your temper? Try slow-counting one to ten. Breathe. Getting angry easily over trivial things will make people move away from you. If you constantly get angry, you will easily ward friends off, even if you don’t mean to. You won’t become approachable with such an angry demeanor. Besides, too much angry brings too much stress. And that is not good for you at all.
Do you know how to get along with friends now?
百度网友2e58960
第三,伸出援助之手。当你的朋友有一些麻烦,一些简单的表示就足够了,像帮助你的朋友分担负担或为他们搬着门走很长的路。
第四,尊重你的朋友。世界上充满不同的观点,但我们每个人都有所不同,像这个名言说的"无论你是一棵参天大树,还是一棵小草,无论你成为一座巍峨的高山,还是一块小小的石头,都是一种天然,都有自己存在的价值。"所以尊重你的朋友是很重要的。
第五,不要发脾气。将要发脾气的时候?试着慢点儿从一数到十。呼吸。由于无关紧要的事情而容易生气会让人离开你。如果你时常生气,你将很容易失去朋友,即使你不是故意的。伴随着那些生气的举动你将不会变的和蔼可亲。此外,太多的愤怒带来太多的压力。这是对你不好的。
现在你知道怎样和别人相处了么?
LIKE布绒娃娃
第三,伸出援助之手。当你的朋友有一些问题,一些简单的手势就够了,喜欢帮助您的朋友进行负载或持有的门,他们有很长的一段路要走。
第四,尊重你的朋友。这个世界充满了差异,但是我们从像一个名言与众不同的“无论你是一棵参天大树,还是一棵小草,无论你认为你是一个高山,还是一块小小的石头,都是一种自然状态,都有自己的原因。”所以尊重你的朋友是很重要的。
第五,不要发脾气。很快会生气吗?试着慢数一到十。呼吸。生气轻易琐碎的事情会让人离开你。如果你不断地生气的时候,你会很容易病房的朋友了,即使你不会故意的。你不会成为平易近人,与这样一个生气的风范。此外,太多的生气带来了压力。,这对你的身体不好。
你知道如何与朋友相处吗?
kevin双月
第三,伸出援助之手。当您的朋友有一些问题,一些简单的手势就足够了,喜欢帮助您的朋友进行负载或持有的门,他们走的很长的路要走。
第四,尊重你的朋友。世界是充满分歧,但我们从像一个名言别人不同的'无论你是一棵参天大树,还是一棵小草,你是否认为你是一座高山,还是一块小小的石头,你都是一种自然状态有自己存在的理由。'所以尊重你的朋友是很重要的。
第五,不要失去自己的脾气。很快会生气吗?试着慢数一到十。呼吸。越来越多琐碎的事情会让人很容易生气移动离开你。如果你不断地生气,你很容易病房的朋友了,即使你不是故意的。你不会成为如此愤怒的风范平易近人。此外,太多的愤怒带来太多的压力。这是对你不好的。
你知道如何与朋友相处呢?