一篇英语作文。谢谢

我们的课外活动十分的丰富多彩。我们经常一起去图书馆,在图书管里我们可以学到许多关于日常生活的小常识。我们也空余时间一起运动,一起晒太阳,我们还经常一起出去照相,一起去享受... 我们的课外活动十分的丰富多彩。我们经常一起去图书馆,在图书管里我们可以学到许多关于日常生活的小常识。我们也空余时间一起运动,一起晒太阳,我们还经常一起出去照相,一起去享受自然 展开
雪狐红梅
Our extracurricular activities are really rich and colorful. We always go to the library.in library, we could learn right a lot about small senses in our daily life. In spare time we exercise and have the sunbathing together, we also consistantly go outside to take pictures and engoy the beautiful nature together.
希望能够帮助你,新年快乐