这英文是什么意思啊急急急!!!!!

Ihadahappywintervacation.InthevacationIwenttopandabasewithmyparents.Thereweremanygian... I had a happy winter vacation. In the vacation I went to panda base with my parents. There were many giant pandas and lesser pandas.
I saw three baby pandas drank milk by themselves. Every one of them had a milk bottle in their hand. they drank milk happily. When I saw them drank milk, I felt that milk was so delicious and I wanted to drink milk too.
I was very happy in my winter vacation and I liked giant panda very much .
传じ☆ve说_50a2
我有一个快乐的寒假。在假期我去和我的父母熊猫基地。有许多大熊猫和小熊猫。
我看见三熊猫宝宝自己喝了牛奶。他们每个人在他们手中有一瓶牛奶。他们喝牛奶愉快。当我看到他们喝牛奶,我觉得牛奶这么好吃,我想也喝牛奶。
我很高兴在我的寒假,我非常喜欢大熊猫。
百度网友a00689b
我度过了一个快乐的寒假。假期当中我和父母去了熊猫基地。那里有许多大熊猫和小熊猫。
我看到有三个熊猫宝宝自己在喝奶,每只熊猫都抓着一个奶瓶。它们很开心地喝着奶。看着他们喝奶的样子,我觉得牛奶是那么好喝,连我都想喝了。
我的寒假过得很开心,我非常喜欢大熊猫。
善春娇012
我过了一个开心的寒假。在这个假期我跟父母去了熊猫基地。那有很多大熊猫和一些小熊猫。
我看到三个熊猫宝宝自己喝牛奶。它们每个都用手抓着奶瓶。它们喝的很开心。当我看着它们喝的那么开心,我感到牛奶那么可口于是我也想喝牛奶了。
这个寒假我很开心,我非常喜欢大熊猫