帮忙翻译些英语 在线等

Lifeislikepotatosalad;whenit’sshareditbecomesapicnic.Whenmythreechildrenwereyoung,myh... Life is like potato salad; when it’s shared it becomes a picnic.
When my three children were young, my husband, Roy, and I were very busy .
“Can we go on a picnic, Mom?” my six-year-old daughter, Becky begged .“Please.”
I had said no so many times in the recent months, and I decided the usual Saturday morning chores (日常工作) could wait.To her disappointment , I agreed.
I prepared a few sandwiches and filled a cooler with ice and drinks and called Roy at work .My eleven-year-old twin sons put the cooler and the picnic basket in the trunk and off we went to spend some quality time together as a family.
About the time I got the lunch spread out on the table, Roy arrived on the scene .
That was one of the happiest meals we ever shared together.The meal was filled with laughter
gulaoyes
Life is like potato salad; when it’s shared it becomes a picnic.
生活就像土豆沙拉,当它是大家共享时它就像是场野餐。
When my three children were young, my husband, Roy, and I were very busy .
当我三个孩子还小的时候,我丈夫Roy和我都很忙。
“Can we go on a picnic, Mom?” my six-year-old daughter, Becky begged .“Please.”
“妈咪我们能去野餐吗?”我的六岁女儿Becky这样请求着。“拜托啦。”
I had said no so many times in the recent months, and I decided the usual Saturday morning chores (日常工作) could wait.To her disappointment , I agreed.
最近几个月我回绝了好多次,而我决定平时排在周六的那些家事活儿可以暂时摆一摆。在她失望(因为和预期的“不”相反)下,我同意了!

I prepared a few sandwiches and filled a cooler with ice and drinks and called Roy at work .
我准备了几个三明治,在凉瓶中装了冰块饮料,然后打电话给还在工作的Roy.
My eleven-year-old twin sons put the cooler and the picnic basket in the trunk and off we went to spend some quality time together as a family.
我11岁的双胞胎儿子把凉瓶和野餐篮子放进车子后备箱中,我们随即出发全家去享受一点儿有质量的生活。
About the time I got the lunch spread out on the table, Roy arrived on the scene .
差不多就在我把午餐在野餐桌上铺排完的时候,Roy 也到场啦。
That was one of the happiest meals we ever shared together.The meal was filled with laughter
那是我们一起共享过最快乐的一餐饭了,整顿饭笑声没停过。
Denver_space
生活如同马铃薯色拉;当与人分享时,它就会成为野餐。
我的三个孩子还小的时候,我与丈夫罗伊都很忙。
“妈妈,我们可以去野餐吗?”我六岁的女儿贝吉乞求道,“求求你了。”
近几个月我已经多次拒绝了,所以我决定通常星期六早晨的家务可以推一推。令她失望的是,我这次答应了。

我准备了几份三明治,并在冷藏箱中装上了冰块和饮料,给在上班的罗伊打了电话。我十一岁的两个孪生猴子把冷藏箱和野餐篮子放进了后车箱,我们一家人就一起去度过美好时光了。
大约到了我把午餐在桌子上放好的时候,罗伊也到了。
那是我们在一起共进的最快乐的一餐,充满了欢声笑语。
手工翻译
异拉十q
【手工译文】
生活就象土豆沙拉,分享会让生活变成野餐。
当我的三个孩子都还小的时候,我和我丈夫罗伊非常忙。
“妈妈,我们可不可以去野餐?”我六岁的小女儿贝基恳求着,“求求您了。”
最近几个月里我已经对她说过太多次不行,所以这次我决定把周六上午的日常工作往后放一放。我答应了,她喜出望外。
我做了一些三明治,往冰镇水壶里灌满了冰和饮料,然后给罗伊打了电话,他正在工作。我的两个11岁的双胞胎儿子把冰镇水壶和野餐篮子放进车厢,然后我们一行人出发去度过一段美好的家庭时光。
大概就在我把午餐取出放上台子的时候,罗伊来了。
那是我们在一起吃的最开心的一顿饭。吃饭时大家欢声笑语不断。
yo...0@163.com
生活就像土豆色拉,当一起分享时就变成了一次聚餐
当我的三个孩子都小的时候,我的丈夫Roy和我都很忙.“我们能去野餐吗,妈妈”我六岁的女儿向我撒娇道.我曾说我在最近几个月没有这么多时间,但我最后还是将周六早上的工作推迟来答应她。令她失望的是,我同意了.
我准备了一些三明治,在冰箱里放了一些冰块和饮料,打了电话给在工作的Roy.我十一岁的两个双胞胎儿子将冰箱和聚餐盒放进越野车然后我们作为一家人一起野餐,度过了一些日子.
在我准备铺桌子时,Roy赶到了.这是我们有史以来最开心的一顿饭.饭桌上充满了欢声笑语.
neheman
hart!