翻译英语 求高手支援 在线中

Wefeltaclosenessthathadbeenhiddenbyworkandschoolresponsibilitiesforsomanymonths.Royan... We felt a closeness that had been hidden by work and school responsibilities for so many months.Roy and the boys skipped rocks into the lake.Becky fed the ducks and I sat quietly on the picnic table, thanking God for blessing me with such a wonderful family.
That night as our children went to bed, I kissed their cheeks and realized what a wonderful life I had.
As I walked out of the room it dawned on me that even the busiest time could become a picnic when it’s shared with the ones you love.
Even though the kids have now grown up and moved away from home, I can still remember how I felt that day while sitting at the picnic table.
Maybe today would be a good time to cook potato salad, call all of my grown kids, feed some hungry ducks and skipped a few rocks into the lake.Since life is like potato salad, let's make it a picnic.
aus_dem_Mars
好几个月以来,整个家庭由于工作和学业,而无法像现在这样亲密无间地相处。罗伊和其他男孩往湖里蹦石头。贝基在喂鸭子,而我安静地坐在野餐桌前,感谢主赐予我如此幸福的家庭。
晚上孩子们上床睡觉,我亲吻他们的脸颊,觉得自己的生活如此美妙。
当我走出孩子们的卧房,我领悟到,只要是能与你所爱念的人一起分享,哪怕是最繁忙的时间,都能享受如此的野餐。

而现在,尽管孩子们都长大了搬出去了,我仍然记得那天我坐在野餐桌前的感受。
也许今天我应该做上土豆沙拉,叫齐我长大了的孩子们,去喂一喂饥饿的鸭子,往湖里蹦石头。因为生活就像这土豆沙拉,我们应当把生活当做野餐。

挺诗意的,很多句子都意译了。
lkdbaby
我们感觉到在这么多月里被工作和学校的责任所掩盖住的亲密。Roy(人名)和男孩们在湖边打水漂。Becky(人名)在喂鸭子,然后我安静的坐在野餐桌边,感谢上帝给我这么一个美好的家庭。
那天夜里在我们的孩子都睡着之后,我亲吻了他们的脸颊然后意识到我拥有一个美好的人生。
当我走出房间的时候我渐渐明白如果是和你所爱的人一起共同度过的话,即使是最忙碌的时间也可以变得像一次野餐一样。
即使孩子们已经长大了并且从家里搬了出去,我仍然能记得我那天坐在野餐桌旁边的感受。
或许今天是很好的一天,做写土豆沙拉,叫上我所有已经长大的孩子们,喂喂一些饥饿的鸭子然后在湖边打水漂。既然生活就像一盘土豆沙拉,让我们一起把生活当做一次野餐。
我们感到有亲密已经被工作和学校为如此多的责任months.Roy和孩子们在lake.Becky了岩石喂鸭子和我静静地坐在那里放在野餐桌上,感谢上帝赐予我这样的幸福的家庭。
那天晚上,我们的孩子们睡觉前,我吻了他们的脸庞,意识到这是一个多么美妙的生活。
当我走出房间我突然,即使最忙的时间可以成为一个野餐的时候自己所爱的人分享。