英语好的进

1.Parishadfallenasleepwithherthumbinhermouthwhileholdingherlittlewhitecuddleblanketcl... 1.Paris had fallen a sleep with her thumb in her mouth while holding her little white cuddle blanket close to her nose in the same hand. And his fair haired son prince lying on his tummy facing the tv in deep concentration as bugs bunny runned across the screen.
2.He tucked his covers around her and got out of bed streching his body.
请大家帮我翻译这两段话 里面可能有一些错误 不过没关系 尽量翻译 谢谢了:)
元初晴014
帕里斯已经睡着了,他的大拇指含在嘴里,同时这只手还把他的小小的白色睡毯益智拉到了鼻子下。他金发的儿子普林斯躺在他的胃部处,全神贯注的看着电视上一只疯狂的兔子从屏幕上跑过。

他翻开了摊子,下床伸展着身体。
chemmy_qi
帕里斯睡着了 他的拇指含在口中 然而用同一只手握着他的小白色的毛毯靠近鼻子。 有着美丽头发的这个王子即他的儿子躺在他的肚子上 专心的看着电视。此时电视机的屏幕上有只兔八哥跑过。

他起来后叠好盖在他身上的毯子 伸了伸懒腰
笙默特里
1.帕里斯已经睡着了,她把大拇指含在嘴里,同时手里还把她的小白色睡毯拉到鼻子下面。他金黄色头发的儿子普林斯躺在他肚子旁,全神贯注地看着电视上一只疯狂的兔子从屏幕上跑过。

2.他掀开毯子,下床伸展身体。