寒假计划小学英语作文I‘m going to···带翻译

不能是抄的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!小学六年级水平... 不能是抄的!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
小学六年级水平
Wind_Cyclone
I‘m going to finish my homework.The homework is too boring.
I don't want to finish it.But i’m afraid that my teacher and my parents will curse me.
So I have to finish the homework.But it's too difficult for me to do that because i'm not good at Englishi.So I ask other poeple to help me.But no one helps me. So i'm very sad.I have to do my homework by myself.
我将要去完成我的作业。作业太无聊。我不想完成它。但是我怕我的老师、父母会骂我。所以我不得不完成作业。但是做那件事对我来说太难,因为我不擅长英语。所以我寻求别人的帮助。但是没人来帮我。所以我很伤心。我不得不自己独立完成我的作业。
泡泡~布丁
I‘m going to finish my homework.The homework is too boring.
I don't want to finish it.But i’m afraid that my teacher and my parents will curse me.
So I have to finish the homework.But it's too difficult for me to do that because i'm not good at Englishi.So I ask other poeple to help me.But no one helps me. So i'm very sad.I have to do my homework by myself.
我将要去完成我的作业。作业太无聊。我不想完成它。但是我怕我的老师、父母会骂我。所以我不得不完成作业。但是做那件事对我来说太难,因为我不擅长英语。所以我寻求别人的帮助。但是没人来帮我。所以我很伤心。我不得不自己独立完成我的作业。

牛啊
ziyoubinhuan
I'm going to.....意指:我正在干了些.......
例如:I'm going to do my homework.
我正在做作业。
这不是小学六年级水平,是三年级水平!一个六年级学生这个都不会,很可耻。
匿名用户
关心一下你们班成绩好的同学的作业进度,然后注意参考一下他们的!

上360学习网学习吧,我是360学习网的于箱老师!我们的网站上有小学初中高中的所有课程的视频讲解免费看!并且还有试卷可以免费下载!每份试卷的每道题都有视频讲解可以免费看!
做好以下的内容就会进步的!
1 上课用心听,听懂多少就多少
2 作业独立完成, 坚决不抄袭别人的,哪怕做不玩也不要抄袭
3.每天订正好当天不会的和错的题目 问老师问同学都可以
4考前复习平时不会的和错的题目!
如果采纳我的答案为正确答案,百度知道就会显示我们的网址!我们是百度知道开放平台合作伙伴!
匿名用户
i'm going to my hometown
my hometown is a beautiful city.
i love it .because ,that is like a mother for me !
she has some flowers!when i come back ,she always speak: welcome to come back hometown and use the best smile .