我希望以后能和你多交流,英语翻译是? 谢谢

生活常识爱分享

I hope to communicate with you more in the future.

读音:/aɪ hop tuˌ kəˈmjunɪket wɪð ju mɔr ɪn ðə ˈfjʊtʃɚ/

I hope to翻译为:我希望……

communicate with you翻译为:与你交流

more翻译为:更多的

in the future翻译为:未来;在以后

一、communicate with的用法

1、释义

沟通;通话

2、例句

I like to communicate with my family.

我喜欢和我的家人沟通。

二、hope的用法

1、释义

v. 希望;希望能够

n. 希望;希望的东西;被寄予希望的人(或物);好的迹象;信赖感;可能性

2、例句

I hope you all like this.

我希望你们都喜欢这个。

三、in the future的用法

1、释义

在将来

2、例句

I hope in the future, I will be a man just like him.

我希望在我的将来,我也可以成为一个像他一样的人。

扩展资料

同义说法

I hope to have more communication with you later.

读音:/aɪ  hop tu hæv mɔr kəˌmjunɪˈkeʃən wɪð ju ˈletɚ/

have……communication with翻译为:与……交流

later翻译为:未来以后

communication的用法

1、释义

n. 通讯,[通信] 通信;交流;信函

2、例句

Learn what should &should not do in effective communication.

学习在有效交流中应该做与不应该做的。

Denver_space
I hope from now on we can talk to each other more often.
这里的交流可能是指网上的聊天吧?
如果是这个意思,也可以说
I would like to chat with you more (often) from now on.
exchange一般是指文化交流,技术交流,或idea(意见)等
communicate是指沟通,通讯方面的
guowei6706030
I hope there will be more exchanges with you
望追分 谢谢
笙默特里
i hope more communications with you later.
syntaxJ07
I hope we can communicate with each other more often.