翻译。。。。。。。。。。。。。。。

Actress.BornNormaJeaneMortenson(laterbaptizedasNormaJeaneBaker)onJune1,1926,inLosAnge... Actress. Born Norma Jeane Mortenson (later baptized as Norma Jeane Baker) on June 1, 1926, inLos Angeles, California. During her all-too-brief life, Marilyn Monroe overcame a difficult childhood to become of the world's biggest and most enduring sex symbols. She never knew her father, and her mother Gladys, developed psychiatric problems and was eventually placed in a mental institution. Growing up, Monroe spent much of her time in foster care and in an orphanage. In 1937, a family friend and her husband, Grace and Doc Goddard, took care of her for a few years. But when Doc's job was transferred in 1942 to the East Coast, the couple could not afford to bring Monroe with them.

Once again, Monroe faced life in foster care. But she had one way out—get married. She wed her boyfriend Jimmy Dougherty on June 19, 1942. A merchant marine, Dougherty was later sent to the South Pacific. Monroe went to work in a munitions factory in Burbank where she was discovered by a photographer. By the time Dougherty returned in 1946, Monroe had a successfulcareer as a model. She dreamt of becoming an actress like Jean Harlow and Lana Turner.

Her marriage fizzled out as Monroe
匿名用户
女演员。诺玛-琼莫泰森(后来出生的洗礼诺玛-琼贝克)6月1日,1926年,inLos洛杉矶,加利福尼亚。在她all-too-brief生活,玛丽莲·梦露克服了艰困的童年,成为世界上最大的、最持久的性符号。她从不知道她父亲,母亲格拉、发达的精神问题的风险,最终放置在精神治疗机构里。在成长的过程中,门罗花费了大量的时间在看护中心,在一家孤儿院。1937年,一个家族的朋友,她的丈夫,优雅和医生戈达德,照顾她的几年。但当医生的职责是1942年转移到东海岸,这对夫妇带来负担不起。梦露

再一次,梦露在看护中心面对生活。但她一种out-get结婚了。她和她的男友吉米1942年6月19日,道。一个商人船舶,搞随后被送往南太平洋。门罗去工作,她伯克班工厂弹药的发现了一名摄影师。回来的时候,门罗在1946年制作了成功的职业生涯是一个榜样。她梦想成为一名女演员喜欢一样贵妇人和莱娜特纳。

她的婚姻失败了,梦露
来自:求助得到的回答
懒懒蛋蛋5
女演员。诺玛-琼莫泰森(后来出生的洗礼诺玛-琼贝克)6月1日,1926年,inLos洛杉矶,加利福尼亚。在她all-too-brief生活,玛丽莲·梦露克服了艰困的童年,成为世界上最大的、最持久的性符号。她从不知道她父亲,母亲格拉、发达的精神问题的风险,最终放置在精神治疗机构里。在成长的过程中,门罗花费了大量的时间在看护中心,在一家孤儿院。1937年,一个家族的朋友,她的丈夫,优雅和医生戈达德,照顾她的几年。但当医生的职责是1942年转移到东海岸,这对夫妇带来负担不起。梦露

再一次,梦露在看护中心面对生活。但她一种out-get结婚了。她和她的男友吉米1942年6月19日,道。一个商人船舶,搞随后被送往南太平洋。门罗去工作,她伯克班工厂弹药的发现了一名摄影师。回来的时候,门罗在1946年制作了successfulcareer是一个榜样。她梦想成为一名女演员喜欢一样贵妇人和莱娜特纳。

她的婚姻失败了,梦露
临风待远行2