谁能帮我 翻译一下 人道 的英文 谢谢了 我给悬赏

亚东亚变压器
人道
human sympathy;humanity
不人道
1.inhuman 2.inhumanity
人道主义先遣队
Advance Humanitarian Team

1999年,以美国为首的北约置国际法准则于不顾,打着"避免人道主义灾难"的旗号,绕过联合国安理会,对主权国家南联盟进行了长达78天的狂轰滥炸
"In 1999, ignoring the international norms and bypassing the UN Security Council, the US-led NATO forces launched 78 days of wanton and indiscriminate air strikes against the sovereign state of Yugoslavia
jinxiaochan
humainsm
Concern with the interests, needs, and welfare of human beings
人道主义:对人类利益、需求和福利的关心
feichangzixin
humanism
adj.
人道主义的, 人文主义的
n.
人道主义
iamzane
humanism
shengyau
humainsm