求翻译英语

BeastofBrayRoadSOMETHINGWICKEDINWISCONSIN:AstrangecreaturewaslurkinginruralWisconsinb... Beast of Bray Road
SOMETHING WICKED IN WISCONSIN: A strange creature was lurking in rural Wisconsin between 1989 and 1991. On three separate occasions, three teenage girls reported encounters with a manlike beast near Bray Road in Elkhorn, Wis. All accounts described an aggressive "werewolf" creature with pointy ears, dark brown fur and large claws. In spite of the disbelief of many citizens, a local news reporter, Linda Godfrey, began investigating the sightings and stumbled upon a much larger story that gained national attention.

MORE SIGHTINGS: Thanks to Godfrey's reporting, state and national news organizations picked up the story of the beast of Bray Road and more people came forward to relay their own sightings. Among them was an employee of the Elkhorn Burger King who witnessed the beast running along the road; she described it as a "very powerful, fast runner." Several others reported strange footprints around the area and Elkhorn's animal control began a file that held numerous accounts of "unidentified walking animals."

One gentleman, Joe Shackleman from nearby Racine, Wis., came forward to tell the story his father shared with him many decades prior. According to Shackleman, his father was a night watchman at a convent and observed a beast standing on a Native American burial ground in 1936. He said the creature had three shriveled fingers and a body covered in dark fur, and that it was more than 6 feet (1.8 meters) tall. The beast was very menacing with a low growl and emitted a strong odor. Could this be the same creature witnessed in the 1990s? No one is positive, but the similarities are striking. Now, more than a decade later, the media frenzy has died down, but the citizens of Elkhorn still keep watch for the return of the beast on Bray Road.Although it's impossible to predict when the Abominable Snowman might be seen again in real life, there is an annual sighting on the holiday TV special "Rudolph the Red-nosed Reindeer."
老公是静的
在威斯康辛州表现的有些邪恶的奇怪生物躲藏在1989年到1991年,农村威斯康辛州。在三个不同的场合,3个十几岁的女孩报道附近遇到了公路跟宽容兽Elkhorn,感知。所有报道,叙述了进取”的狼人“生物,尖尖的耳朵,黑暗的棕色的皮毛和大的爪子。尽管许多公民来说,正巧一个当地的新闻记者,琳达戈弗雷将开始调查,碰巧发现了一个大得多的故事,得到了全国范围的普遍关注。

更多的目击:因为呼吸的报告、州和国家的新闻机构,拿起的故事嘶叫的牲畜道路和更多的人走上了继电器自己的照片。其中有的雇员见证Elkhorn汉堡王野兽沿著马路跑;她描述成“非常有力,跑得很快的人。”几个人报告奇怪的足迹,在该地区Elkhorn动物控制开始举行了很多文件,“身份不明的账户走动物。”

一位先生,乔Shackleman从附近的Racine,就出来,知道他父亲讲这个故事与他共享前几十年。根据Shackleman,他的父亲是一个守夜人在修道院,看到一个野兽站在墓地美国原住民在1936年。他说该生物有三个枯乾了一只手指和罩盖在黑暗的皮毛,并且这是超过6英尺(1.8米)高。那兽很险恶的低吼发出强烈的气味。该片会成为20世纪90年代出现在同一个生物吗?没有人是积极的,但的相同之处都是引人注目的。现在,超过十年后的今天,媒体的狂热已经平静下来了,但仍然Elkhorn儆醒的公民的归来跟走兽路。尽管这是无法预测的雪人时可能会再见在现实生活中,每年在节日游览特别节目“鲁道夫的《红鼻驯鹿》。”
百度网友4cff899
野兽路跟
在威斯康辛州表现的有些邪恶的奇怪生物躲藏在1989年到1991年,农村威斯康辛州。在三个不同的场合,3个十几岁的女孩报道附近遇到了公路跟宽容兽Elkhorn,感知。所有报道,叙述了进取”的狼人“生物,尖尖的耳朵,黑暗的棕色的皮毛和大的爪子。尽管许多公民来说,正巧一个当地的新闻记者,琳达戈弗雷将开始调查,碰巧发现了一个大得多的故事,得到了全国范围的普遍关注。
更多的目击:因为呼吸的报告、州和国家的新闻机构,拿起的故事嘶叫的牲畜道路和更多的人走上了继电器自己的照片。其中有的雇员见证Elkhorn汉堡王野兽沿著马路跑;她描述成“非常有力,跑得很快的人。”几个人报告奇怪的足迹,在该地区Elkhorn动物控制开始举行了很多文件,“身份不明的账户走动物。”
一位先生,乔Shackleman从附近的Racine,就出来,知道他父亲讲这个故事与他共享前几十年。根据Shackleman,他的父亲是一个守夜人在修道院,看到一个野兽站在墓地美国原住民在1936年。他说该生物有三个枯乾了一只手指和罩盖在黑暗的皮毛,并且这是超过6英尺(1.8米)高。那兽很险恶的低吼发出强烈的气味。该片会成为20世纪90年代出现在同一个生物吗?没有人是积极的,但的相同之处都是引人注目的。现在,超过十年后的今天,媒体的狂热已经平静下来了,但仍然Elkhorn儆醒的公民的归来跟走兽路。尽管这是无法预测的雪人时可能会再见在现实生活中,每年在节日游览特别节目“鲁道夫的《红鼻驯鹿》。”
poiuytrewqjam
布雷路野兽恶人在威斯康星州的东西:一个奇怪的生物潜伏在农村威斯康星州在1989年和1991年。在三个不同的场合,三名少女报布雷附近与在埃尔克霍恩路manlike兽相遇,美国威斯康星州的所有账户描述了一个咄咄逼人的“狼人”的尖尖的耳朵,深褐色皮毛和大爪子的动物。在不少市民的怀疑,尽管本地新闻的记者,琳达戈弗雷,开始调查,并呼吁目击一个更大的故事,获得了国家的重视绊倒。更多目击:以Godfrey的报告,州和国家新闻机构的感谢拿起了布雷兽道和越来越多的人挺身而出的故事接力自己的踪迹。其中有一对埃尔克霍恩汉堡王谁目睹兽沿道路行驶的雇员,她形容为“非常强大,跑得最快的人。”周围的几个人报告的面积和霍恩的动物控制的奇怪的脚印开始了文件,举办了无数的帐户“身份不明行走的动物。”一位男士,乔从附近的拉辛,威斯康星州Shackleman,上前告诉他的父亲与他几十年来共享前的故事。据Shackleman,他的父亲曾是修道院,并观察守夜美国印第安墓地在1936年兽的地位。他说,这种生物有三个手指,在黑暗中枯萎皮毛涵盖了身体,这是超过6英尺(1.8米)高。兽非常具有低低吼威胁,并散发出强烈的气味。难道这是同一个生物在1990年代?没有人是积极的,但是是惊人的相似之处。现在,十多年后,媒体炒作已渐渐平息,但市民仍保持埃尔克霍恩的关于布雷Road.Although兽是不可能预测何时可能会看到雪人在现实生活中再次返回手表,有一对假期的电视特别年度瞄准“鲁道夫的红鼻子驯鹿。”
星雯君7r
谷歌翻译成什么