求大神翻译英语!!!!!不要翻译器!拜托了!!大神快来吧!

如图中所示,我们还通过对选取感兴趣的区域,进行分离,并利用一厘米内精确的像素值进行所选部分的面积测量,这对医疗诊断和测量方面提供了很大的便利和帮助,解决了测量误差大,小组... 如图中所示,我们还通过对选取感兴趣的区域,进行分离,并利用一厘米内精确的像素值进行所选部分的面积测量,这对医疗诊断和测量方面提供了很大的便利和帮助,解决了测量误差大,小组织测量困难,以及不规则形伤疤测量的难题 展开
freeqwertoo
As shown in the graph, we also by separating the selected region of interest,and the use of precise, pixel values within a centimeter area measurementsselected part, which provides great convenience and help for the medical diagnosis and measurement, the measurement error, small tissue is difficult to measure, and not rules scar shape measurement