台式机用U盘装系统一般按F几?? 我的联想笔记本装系统按的是F12

小蔡蔡爱猪猪

台式机使用U盘装系统的具体操作步骤如下:

1、首先打开u启动装机版,将准备好的u盘插入电脑usb接口并静待软件对u盘进行识别,u启动采用全新功能智能模式,可为u盘自动选择兼容性强与适应性高的方式进行制作,保持当前默认参数设置,直接点击开始制作即可。

2、此时弹出的警告窗口中告知会清除u盘上的所有数据,请确认u盘中数据是否另行备份,确认完成后点击确定。

3、制作u盘启动盘需要一点时间,制作过程请勿操作与u盘相关的软件,静候制作过程结束即可。

4、待制作完成后,点击是对制作好的u盘启动盘进行模拟启动测试。

5、然后开机按f1,这里U盘启动需要根据电脑主板来设置进入的按键,以下启动界面,说明u盘启动盘已制作成功进入,点击第一项开始安装系统。

6、耐心等待系统安装镜像。

7、最后系统就安装完成了

清之锁

台式机用U盘装系统一般按F11或者12 delete都有可能
与的联想笔记本装系统按的是F12无关
具体看你主板型号
心殇掉tp

只需要对号入座就可以了,看你的电脑是什么主板就按什么快捷键。

追问
谢谢你
拉达曼迪斯摩羯
台式机快捷引导一般F11,进CMOS一般Del或者F2
与忘独离原06
When I grow up, I want to be an Urban Farms company CEO

When I grow uo, I will establish a Farms
company, and I will be an urban farm CEO.

In future, my farm will committed to feeding people in cities in a way that is positive for
communities and the environment, today and in the future. We'll produce
sustainable fresh fish, salads and herbs in cities using a combination
of aquaponic and vertical growing technologies.

We'll lower the environmental impact
of agriculture by building and operating farms that take unused urban
space and use it to grow produce. Through the use of aquaponic
technology and protected cropping, we can produce a year-round harvest
of fresh, leafy vegetables and fish.

We’ll changing the way food is
grown and distributed in cities and we’ll reconnecting people with the
story of food from farm to fork.
I will study hardly and do my best to become an Urban farms CEO
追问
什么鸟语
fuck