翻译,谢谢!!!

asuka236
我先给答案 再一起翻译
1~5 CDDDC
6~10 ABBCB
翻译
亲爱的比尔
感谢你这么的友好亲切,我上个月在你家过得十分愉快。
明年八月你愿不愿意来日本看我?明年夏天我弟弟将要去中国过他的假期,你可以住他的房间!但是你看到房间的时候不要太惊讶。他痴迷于足球,所以他房间的墙上有很多著名球星的照片。他的房间很舒适,你会喜欢住在这里的。
他的房间有一台彩色电视,电视不是很大。你也可以用我弟弟的CD播放机。我相信你会喜欢日本的,代我向你家里的每一个问好,尽快回信哦。
你的朋友,
马赛
追问
谢谢你的翻译,错了两个 5:A 因为C、D后面必须加介词,B又感觉不通畅8:C 因为表示存“有”用“there be”
追答
谢谢你的纠正~  互相学习~
超级大水哥流弊
谢谢你的好意。上个月住在你的房子里我很享受。你想在明年八月来日本访问我吗?我兄弟明年夏天将去中国度过他的假期,你可以使用他的房间!但当你看到她的房间不要感到太惊讶。他对足球很痴狂,所以有很多著名足球运动员的照片在他房间的墙上。他的房间很舒服,你会喜欢住在里面。他的房间里有一个彩色电视。不大。你也可以用我兄弟的CD播放器。我相信你会喜欢日本。代我向你家里的每个人问好。尽快回信。

thank you for all of your kindness. I really enjoyed to stay at your house last month. Would you like to visit me in Japan next August? My younger brother will have his holidays in China next summer, and you can use his room! But dont be too surprised when you see it. He is crazy about football, so he has many pictures of famous football players on the wall. His room is very comfortable, and you will enjoy staying in it. In his room there is a colour TV. It is not a big one. You can use my brother's CD player, too. I am sure you will like Japan. Say hello to everyone in your family for me. Write back soon.
临风待远行2