谁能帮我翻译一下吗?谢谢了

usedmyalltoyou.Foryouaresosincereyouaresolove.Usuallyyoudonottakemyeye'sIhavealwaysth... used my all to you. For you are so sincere you are so love. Usually you do not take my eye's I have always thought that was your personality that you can not be changed? May be not the case, are you do not intent on me a little better, you know that I love you, my intent for you to do anything. are you for giving me hope. are you for allowing me to feel that I can lead a normal life. But today you have Let me dream of my hope for all reduced to ashes, and today you tell me that you told me that those words are false. no one is true. I was listening to you almost have to stop this heartbeat a feeling, I am with you cherish every day. I know you despise me; me not deserve you. you do not know how stupid I have; I am working very hard you have a. even though I now go every day job by the gas to come back to let you know I do not let you worry. you never thought of for me 展开
漆含巧zQ
使用我的都是打给你的。因为你是如此的纯真你真爱。在通常情况下,你不认为我的眼睛我一直认为这是你的性格,你不能被改变吗?可以不是如何,你是不专注于我稍微好一些,你知道我爱你,我的意图让你做任何东西。你给我hope.你让我发现我能过上正常的生活。但是今天你有让我的梦想,我的希望都化为灰烬,但是今天你告诉我,你跟我说过的那些话是false.没有人是真的。我在听你几乎不能再这样下去心跳的感觉,我喜欢与你在一起时的珍惜每一天。我知道你看不起我;我配不上。你不知道我有多么的愚蠢,我努力工作你答:虽然我现在每天要去工作的气体回来,让你知道我不让你worry.你从未想过我
小乔打酱油
使用我的都是打给你的。因为你的真爱是如此的纯真。在通常情况下,你常常没有关注我我一直认为那个你的个性,你不能被改变吗?不可能如此,你是不专注于我稍微好一些,你知道我爱你,我的意图让你做任何东西。你给我希望.你让我发现我能过上正常的生活。但是今天你有让我的梦想,我的希望都化为灰烬,但是今天你告诉我,你跟我说过的那些话是错误.没有人是真的。我在听你几乎不能再这样下去心跳的感觉,我喜欢与你在一起时的珍惜每一天。我知道你看不起我;我配不上。你不知道我有多么的愚蠢,我努力工作报答你:虽然我现在每天要去工作的像气体回来,让你知道我不让你担心.你从未想过我!
《《《《《《《怎么如此悲伤》》》》》》》》》
用我的全部给你。因为你是那样的真挚,你是如此的爱。通常你不要把我的眼睛的我一直以为那是你的个性,你不能改变?可能并非如此,你D
sifengsky
把我的全部给你。因为你是如此的纯真你真爱。在通常情况下,你不要把我的眼神认为这是你的性格,你不能被改变吗?可能并非如此,你是不专注于我稍微好一些,你知道我爱你,我想为你做任何事情。你给我希望.你让我发现我能过上正常的生活。可今天你让我的梦想,我的希望都化为灰烬,今天你告诉我,你跟我说过的那些话是假的.没有真的。我在听你几乎不能再这样下去心跳的感觉,我珍惜每一天与你在一起时的感觉,很喜欢。我知道你看不起我;我配不上。你不知道我有多么的愚蠢,我努力工作,你答:虽然我现在每天要去工作的气体回来,让你知道我不让你担心.你从未想过我