求背景音乐歌名

在百度上搜卜易居第一个搜索结果就是,在右边有个心理年龄测试,进去,我就是想要这个音乐的歌名,是个女声唱的,如果能把意思翻译过来最好,本来我想复制网址但是复制网址了就无法提... 在百度上搜 卜易居 第一个搜索结果就是,在右边有个心理年龄测试,进去,我就是想要这个音乐的歌名,是个女声唱的,如果能把意思翻译过来最好,本来我想复制网址但是复制网址了就无法提问了。谢谢了,谢谢大家了 展开
俺有硬通货
<geordie>演唱:齐豫

试听http://v.youku.com/v_show/id_XMzAxMDQ1MDg=.html

As I walked out over London Bridge 走在伦敦桥上
One misty morning early 薄雾笼罩的黎明
I overheard a fair pretty maid 我隐约听到
Was lamenting for her Geordie 一位少女在为心上人哭泣

O my Geordie will be hanged in a golden chain 哦,我的乔迪会被金链 绞死
T''is not the chain of many 那不是条普通的绞链
He was born of King''s royal breed 他是皇族血统
And lost to a virtuous lady 后来与一位善良普通的女子相爱

Go bridle me,my milk white steed 我的马儿我已备好了缰绳
Go bridle me,my pony 我要出行
I will ride to London''s court 我要前往伦敦法庭
And to plead for the life of Geordie 为我的乔迪挽回生命

O my Geordie never stole nor cow nor calf 哦,我的乔迪不拿针线
He never hurted any 也不伤蝼蚁
Stole sixteen of the King''s royal deer 只因牵走十六只皇家饲养的鹿
And he sold them in Bohenny 卖到了博哈尼

Two pretty babies have I born 两个可爱的孩子已经出生
The third lies in my body 第三个宝宝现在腹中
I''d freely part with them everyone 我可以放弃任何一个
If you''d spare the life of Geordie 只求能宽恕乔迪的生命

The judge looked over his left shoulder 法官掠过乔迪的肩膀向她望去
He said:"Fair maid I''m sorry 他说:“万分抱歉,
Said:Fair maid you must be gone 你必须离去。”
For I can not pardon Geordie “因为,我不能宽恕你的乔迪。”

O my Geordie never stole nor cow nor calf 哦,我的乔迪不拿针线
He never hurted any 也不伤蝼蚁
Stole sixteen of the King''s royal deer 只因牵走十六只皇家饲养的鹿
And he sold them in Bohenny 卖到了博哈尼
制片帮素材