哪位高手帮我翻一下,急,在线等!

2.教学目标新英语课程标准指出,基础教育阶段英语课程的总体目标是培养学生的综合语言运用能力。而综合语言运用能力又以学生语言技能、语言知识、情感态度、学习策略和文化意识五个... 2.教学目标
新英语课程标准指出,基础教育阶段英语课程的总体目标是培养学生的综合语言运用能力。而综合语言运用能力又以学生语言技能、语言知识、情感态度、学习策略和文化意识五个方面的综合素养为基础。基于以上认识,对教学内容的分析以及本教材的特点,我将教学目标确定为:
(1)认知目标:
能掌握句型:How are you? Fine, thank you. / Not bad, thank you. Not so good. I’m sorry。
(2.)能力目标:学生能熟练地做出相应的回答,并能进行人际会话。 (3)情感目标:培养学生懂礼貌,互相尊重的礼节的好习惯,并学会互相关心。
PS:用在线翻译的不要,我不是傻子,我就是学外语的,只是想偷个懒
漆含巧zQ
2.教学目标

Teaching goal 2.

新英语课程标准指出,基础教育阶段英语课程的总体目标是培养学生的综合语言运用能力。而综合语言运用能力又以学生语言技能、语言知识、情感态度、学习策略和文化意识五个方面的综合素养为基础。基于以上认识,对教学内容的分析以及本教材的特点,我将教学目标确定为:

The new English curriculum standards based education stage, points out that the overall goal of English teaching in is to cultivate students the comprehensive application capability of language. By synthetically the language utilization ability again with students' language skills, language knowledge, attitude, learning strategy and cultural awareness in five aspects based on comprehensive qualities. Based on the above cognition of teaching content, the analysis of the characteristics of the textbooks and teaching goal, I will be determined as:

(1)认知目标:

(1) the cognitive goal:

能掌握句型:How are you? Fine, thank you. / Not bad, thank you. Not so good. I’m sorry。

Can grasp the sentence patterns: How sucstressed copy? Fine, yes. / Not bad, yes. Not so good. I 'm apply.

(2.)能力目标:学生能熟练地做出相应的回答,并能进行人际会话。 (3)情感目标:培养学生懂礼貌,互相尊重的礼节的好习惯,并学会互相关心。

(2) ability aims: students can skillfully make corresponding answer, and can achieve interpersonal session. (3) affective goal: to cultivate a polite, mutual respect courtesy of good habit, and learn to care about each other.

PS:用在线翻译的不要,我不是傻子,我就是学外语的,只是想偷个懒

PS: use online translation not, I'm not fool, I am learning a foreign language, just want to steal a lazy
希望你能满意,请采纳谢谢
匿名用户
你自己学英语还好意思让别人翻译,我看你还不如傻子,真不要face。