帮忙写一篇60-70字的英语作文,字少点也没事~

内容如下:1.时间2007年10月1日,星期一2.我和同学去西湖公园游玩3.我们吃完冰淇淋后随手把纸扔在地上4.一个女孩把纸捡起扔进垃圾箱5.我们感到惭愧,决定在公园里帮... 内容如下:
1.时间2007年10月1日,星期一
2.我和同学去西湖公园游玩
3.我们吃完冰淇淋后随手把纸扔在地上
4.一个女孩把纸捡起扔进垃圾箱
5.我们感到惭愧,决定在公园里帮忙捡垃圾,保护环境。

帮帮忙~谢谢了~ 意思差不多就行,漏几条也没事~
百度网友f191e66
October1, 2007, Monday
I went to West Lake Park with my classmates. After we finish eating the ice-cream, we threw the paper on the ground. A girl picked it up and threw it into the dustbin. We felt very asham and decided to pick up the rubbish in the park to help protect the evironment. I thought if everyone makes a contribution to our evironment, our world will become more and more beautiful.

自己的习作哟,祝你学习进步,更上一层楼!(*^__^*)
直接把这些翻译成英语行不