the best is for you什么意思

每日一翻译:Thebestthingyoucandoisfindapersonwholovesyouforexactlywhatyouare.... 每日一翻译:The best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. 展开
热点那些事儿

the best is for you意思是最好的是给你。

1、The best thing is for you to do it yourself.

最好是你自己去干。

2、Once you have found a way to make money the best thing is for you to have a savings account.

一旦你发现赚钱的方法,最好就是开一个储蓄帐户。

一、best

英 [best]   美 [bɛst]

adj.最好的( good和well的最高级);最愉快的;最幸福的;最合适的

adv.最好地;最出色地;最高标准地

n.佼佼者;(个人的)最高水平;最重要的优越性;最好的东西,最合乎要求的事物

vt.[口]打败,胜过

二、for you

英 [fɔ: ju:]   美 [fɔr ju]

为你;面向你;献给你

近义词:first-class、excellent

first-class

英 [ˈfɜ:stˈklæs]   美 [ˈfɚstˈklæs]

adj.最好的;第一流的;优秀的

adv.最好地;第一流地;优秀地

The car was in first-class condition.

当时车子处于最佳状态。

干玄靳绮波
最美好的事情 莫过于遇到一个爱上真实的你的人.
心生淼5
你能做的最好的事情就是找到一个真正爱你的人