关于寒假的英语作文

寒假即将来临,你班就假期计划进行谈论,提出了不同看法,请根据提示写一篇作文并谈谈你的看法提示:计划:呆在家中优点:花费少,舒适方便缺点:不能亲身了解外界计划:外出旅游优点... 寒假即将来临,你班就假期计划进行谈论,提出了不同看法,请根据提示写一篇作文并谈谈你的看法 提示:计划:呆在家中 优点:花费少,舒适方便 缺点:不能亲身了解外界 计划:外出旅游 优点:增长知识,开阔眼界 缺点:花费多,旅途不便 展开
匿名用户
love English,it gives me a colorful dream.I hope I can travel around the world one day. With my good English, I can make friends with many people from different contries.I can see many places of great intrests.I dream that I can go to London,because it is the birth place of English.

I know, Rome was not built in a day. I believe that after continuous hard study, one day I can speak English very well.

我爱英语,它给了我一个色彩斑斓的梦。我希望有朝一日我可以畅游世界,用我流利的英语,我可以和世界各地的人交友。我能看到许多的名胜。我希望我能够到伦敦去,因为那里是英语的故乡。

我知道,罗马不是一天筑成的。(成功需要日积月累。)我相信在持续不断的努力学习下,总有一天我可以拥有一口流利的英语。
匿名用户
Dear Tom,

According to your previous email, you are very interested in chinese Spring Festival. Below is a brief introduction of the event.

Spring Festival is the most important festival in C
vhhb