英语句子唯美简短励志

颖子tj

英语句子唯美简短励志如下:

1、海阔凭鱼跃,天高任鸟飞。

The vast sea leaps by fish and the sky is high enough for birdsto fly.

2、欢乐与悲哀是伴生的,欢乐有度会欢乐常伴!

Joy and sorrow go hand in hand. Joy sometimes goes hand in hand with joy.

3、没有人值得你流泪,值得让你这么做的人不会让你哭泣。

no man or woman is worth yourtears, and the one who is, wont make you cry.

4、活要活得美好,梦要梦得热烈,爱要爱得完整。

Live beautifully, dream passionately, love completely。

5、河水泉源千年在,青春一去不复返。

Rivers and springs have been around for thousands of years, and youth never returns.