关于职业的英语单词

sprity89

关于职业的英语单词

About Career; About Job

1.

The debate about working moms is often conducted as if the only group affected were guilt-ridden high-income college-educated women.

关于职业女性母亲的讨论一直都有。看起来参与这个话题的只是那些充满内疚的高收入高学历妇女。

2.

And yet conventional ideas of professionalism have such an iron grip on our minds that even startup founders are affected by them.

很可惜,我们关于职业精神的观念像个紧箍咒一样束缚着我们的思想,以至于一些创业者都受其影响。

其他职业的英语

教师    teacher

警察    policeman

医生    doctor

牙科医生    dentist

护士    nurse

钢琴家    pianist

科学家    scientist

作家    writer

小说家    novelist

剧作家    playwright