英语句子翻译!!!

1Joeheardashoutabovehim.Helookedupatthewindowtoseealargeflowervasefallingtowardhim.He... 1 Joe heard a shout above him.He looked up at the window to see a large flower vase falling toward him.He jumped out of the way just in time,his heart beating wildly.
2 The city is changing so fast.Just last week they blew up an old building down the street to make room for a new shopping centre.
3 The Johnsons just moved into their new home last week,so they haven't had any time to put up any pictures on the walls
reallyheart250
1.乔听到头顶有喊叫声。他抬头朝窗户一看,一只大花瓶正向他砸过来。他纵身一跃,及时躲过了,但是心跳得厉害。
2. 城市变化的如此之快。就在上周,政府拆除了一栋旧建筑,腾出空间来盖一座新商城。
3. 约翰逊一家上周刚刚搬到新家,所以他们还没来得及在墙上挂什么画。
百度网友71b6c40afb1
1.乔听到头顶有喊叫声。他抬头朝窗户一看,一只大花瓶正砸过来。他纵身一跃,及时躲过了,但是心跳得厉害。
2. 城市迅速的变化着。就在上周,政府拆除了一栋旧建筑,为要在那个地点盖一座新商城。
3. 约翰逊一家上周刚刚搬到新家,所以他们还没来得及挂什么画在墙上。
3374bixst
1、解决那些问题花了科学家们很长时间。
It took very long time for the scientists to solve those problems.

2、没有足够的锻炼人们无法保持健康。
Without enough practice, we can't keep health .
3、我妹妹经常带外国朋友参观她的厂。

My sister often show foreign friends to visit her factory.

4、如果你反复练习骑车,我相信你很快就会骑得很好。
I'm sure you can ride very well if you practice riding bike over and over.

5、如果你有任何困难,可以找我帮忙。
You can turn to me for help when you have any difficulty.

6、晚饭过后太长时间看电视对你的健康不利。
Watching TV too much time after supper is bad for your healthy .

参考资料: 百度一下

1乔听到一声喊声在他上方。他抬起头望着窗外看的大花瓶落向他。他跳出及时的方式,他的心在狂跳。

这个城市变化太大了。就在上礼拜,他们炸毁一旧建筑到街上去腾出地方来放一个新的购物中心。

3约翰逊一家刚搬进新居上周,所以他们没有得到任何时间任何图画挂在墙上
周晓梅123
Joe 听到上面有声音喊他,就从窗户往上看,却看到一个大花瓶正朝他砸过来,幸好他及时的躲开了,心吓得乱跳。
城市变化的真快,上周他们拆除了沿街的一栋老楼为新的购物中心腾地方。
johnson 一家上周搬了新家,所以他们还没来得及往墙上挂画。