急求翻译!!!!!!

1Itismyambitiontomakesurethatdisabledpeopleinourneighbourhoodhaveaccesstoallpublicbui... 1 It is my ambition to make sure that disabled people in our neighbourhood have access to all public buildings.
2 I had wanted to clean out the basement in his absence, but unfortunately I didn't have time.
3 James carried his new fish tank carefully into the house, dreaming of how wonderful it would look full of colourful fish.
4 The bench was hard to sit on, but it provided an excellent resting place for people after climbing the hill.
MFan09
1 It is my ambition to make sure that disabled people in our neighbourhood have access to all public buildings.我的雄心大志是确保我们社区的残障人士都能方便的进出各公共建筑。
2 I had wanted to clean out the basement in his absence, but unfortunately I didn't have time.我原想趁他不在时打扫地下室的,可不幸的是我没时间。
3 James carried his new fish tank carefully into the house, dreaming of how wonderful it would look full of colourful fish.詹姆士小心的把他的鱼缸搬到屋时,梦想着里面装满五颜六色的鱼儿的时候该会有多么好看啊。
4 The bench was hard to sit on, but it provided an excellent resting place for people after climbing the hill.
长椅坐上去很硬,但它给爬上山来的人们提供了一个绝佳的休憩场所。
zjllay0901

1、我的雄心大志是确保在这一带居住的残疾人都使用所有公共设施。
2、我想在他不在的日子里清理地下室,但是不幸的是我没时间。
3、詹姆斯把他的新鱼缸小心地放入了房子,他梦想着里面充满色彩缤纷的鱼,那看上去多美好。
4、坐在长凳上有困难,但它提供了一个爬山后良好的休息的地方。
淹死的鱼9527
1我的志向是确保在这一带居住的残疾人能都获得所有的公共设施。
2他不在的日子,我本来想清理下地下室,只可惜我没有时间。
3詹姆斯小心翼翼的把他的新鱼缸搬进他的房子里,他想象着鱼缸里要是装满了鱼,那该有多好看。
4长板凳坐起来并不舒服,但它为爬山之后的人提供了一个很好的休憩之处 。
临风待远行2

aus_dem_Mars
1. 我的理想就是要让周围的残疾人能自由(无障碍地)进出公共建筑。
2. 我原本想在他不在的时候把地下室打扫一下的,可是我还是没有时间。
3. James小心翼翼地把鱼缸搬进家里,想象着鱼缸里要是装满了鱼,那该有多好看。
4. 板凳坐上去硬梆梆的,但还是给了那些爬完山的人一个休憩之处