急求英语自我介绍,不要太难,30秒左右,附中文,急啊,今天就要,好的话再悬赏20分!一定要好~~

是英文风采大赛的,明天比赛哦哦,快快啊~~~要求写法:性别:女;姓名:Ama;年龄:14;爱好:笑、游泳;喜欢:英语;讨厌:胡萝卜;最后补充一句:希望你们会喜欢我!... 是英文风采大赛的,明天比赛哦哦,快快啊~~~
要求写法:
性别:女;姓名:Ama;年龄:14;爱好:笑、游泳;喜欢:英语;讨厌:胡萝卜;最后补充一句:希望你们会喜欢我!
伤口酸酸的
Hi boys and girls.My name is Ama.I am a girl,I am fourteen years old.I like swim,simle and English,but I do not like carrot.
Hope you to like me!
torque扭
hello everyone.
My name is Ama. I am fourteen years old. my hobby is swim and simle. I like engling and hate carrot. finally,hope you will like me!