英语4道小题!!!!急急!!!!!!

1.Yes.It’sacrossfromthepark..Youcan’tmissit.2.Well,there’soneonMainStreet.3.Apublicre... 1. Yes. It’s across from the park.. You can’t miss it.
2. Well, there’s one on Main Street.
3. A public rest room?Hmm. I’m sorry. I don’t know.
4. It’s on the comer of Main and First Avenue.

A: Excuse me. Can you help me? Is there a public rest room near here?
B: ( )
A: Oh. My daughter needs a bathroom.
B: ( )
A: Where is it on Main Street?
B: ( )
A: On the corner of Main and First?
丫头和蝈蝈
3 2 4 1
对不起,你能帮助我吗?这附近有公共休息室吗?
公共休息室?嗯,对不起,我不知道。
啊,我女儿在找洗手间。
这样啊,在主干道上有一个。
在主干道的哪里呢?
在首要林荫道的拐角处。
在拐角处?
是的,穿过公园,你肯定不会错过的。(你一眼就能看见的)
魔墙善到0X
LISHA9999
百度网友578378799