翻译一下 70

WeareoneoftheleadingimportersofTimothyHay,Alfalfahay,cubes&pelletsandWoodshavingsforh... We are one of the leading importers of Timothy Hay, Alfalfa hay, cubes & pellets and Wood shavings for horses bedding in the Middle East and are working in this market for over 10 years. We are searching around the world to find more suppliers for our market needs with competitive prices. If you have the wood shavings available, then please send us the following details (We need larger size shavings for horses bedding):
1. The weight (in kgs approximately) per bale/bag.
2. Total bales/bags per 40' HC container.
3. Delivery time from your port to Dubai-United Arab Emirates.
4. Payment terms.
5. Price per KG or per MT at CNF Dubai-United Arab Emirates.
Waiting for your immediate response to establish a long term business partnership.
翻译的白话 简练一点,,知道个大概意思就行
菲妃
我们是梯牧草乾草的领导输入者之一,紫花苜蓿乾草、立方体和圆球和木材刨屑为在中东固定而且正在这一个市场中工作的马在 10 年内。 我们正在全世界寻找为我们的市场需要,用竞争的价格发现更多的供应者。 如果你有可得的木材刨屑,那麼请送我们下列的细节: (我们为马被褥需要较大的大小刨屑)

1. 每包/袋子的重量 (在公斤大约)。
2.总数将/打包袋子每 40' HC 容器。
3. 递送从你的港口定时到杜拜-阿拉伯联合大公国。
4. 付款
cybereader
补充资料

简单点说
这是一封找寻供应商的函件
发信人自称在中东市场经营超过10年
想找供马厩用的较大磈的木屑
希望价钱便宜一点
能够具有竞争能力
也说是找寻长期的合作夥伴

之后用数目列出的是所要求的详细资料

供参考

我们是中东的马匹(睡处)铺垫(铺盖)所使用Timothy Hay, Alfalfa hay, cubes &
pellets和木屑(wood shavings)的1个主要入口商,并且在这个市场经营超过10年。
我们正在全球各地寻找更多的供应商,以能够用具竞争性的价格来满足我们的市场
的需要。如果贵公司能够供应木屑,请寄给我们下述的细节(我们需要较大体积(尺
码)的木屑来作为马匹铺垫):

1 每捆/每包的的重量(以公斤大约重量计算)
2 40尺高身货柜的总捆/包数目
3 由你们的港口至阿拉伯联合酋长国迪拜的付运时间
4 付费条款
5 每公斤价格或在阿拉伯联合酋长国迪拜的每公吨到岸价

等候你的即时回覆,以能建立长期的业务关系。

Timothy Hay, Alfalfa hay应当是指乾草
cubes & pellets 应当是小木粒,草粒的意思
由於与对方所需要的商品无关
所以不译
6176a2b4l
첫번째 주제: 순수한
해외로 중요한 저명한 재생 과학 및 기술 및 운동.강조 mild-mannered 느낌 및 비발한 투명한 또는 원근법 효력외에 일렬로 세우는 것은, 대중적인 선 디자인에 중대한 관심을 지불하고, 다량으로 재생할지도 모르고다 또는 자연적으로 타락할지도 모른다 유기 물질 질을 사용한다.그 때 색깔은 파랑, 녹색 1 차로 음색 순수한 색깔을 매우 이용한다.
두번째 주제: 유입
열쇠는 구조를 저명하게 섞고 풀을 철자한다.현실 코팅과 복잡한 화장용 기하학 곡물 유형의 다색 고무 감, 주의 국적 및 민중 주문 융해를 제외하고 안대기는, 비 국가 경계를 일, 이다 진실한 세계 시민 상품의 1개의 종류, 명시한다 웅대한 백개의 보삽법 바다를 창조한다.색깔 다 선택 자연적인 다차원 순수한 색깔.

参考资料: 百度一下

痴悍
5.要你以每公斤的价格或者是每吨的价格,自己承担送去迪拜的成本费加运费

希望你马上回复以便建立长期的商业合作
zerohead
1. 每包/袋子的重量 (在公斤大约)。
2.总数将/打包袋子每 40' HC 容器。
3. 递送从你的港口定时到杜拜-阿拉伯联合大公国。
4. 付款